Hogyan mondjam meg szép finoman a szomszéd hölgynek, hogy figyeljen jobban a gyermekeire? Én túlzom el a dolgot, én vagyok túl aggódó?
Több gyermeke van, van egy három és fél éves kisfiú, aki óvi után egész estig az utcát járja egyedül és egész hétvégén, be megy az összes szomszédhoz, rohangál az autók között stb, hozzánk is be szokott csak úgy jönni, férjem megcsinálta úgy a kaput, hogy a kisfiú ne tudja kinyitni ,de ma már a gyermekeimet fektettem le délután aludni és mi is picit ledőltünk, mikor hallottam, hogy valamilyen gyermek nagyon nyög, kinéztem az ablakon megláttam a kisfiút bent az udvarunkba átmászott a kerítésen, pedig jó magas, és a kutyámnak pedig nem tetszett, gyorsan kiszaladtam és haza küldtem a kis
srácot. Én sem tudok minden percben arra a kisfiúra is figyelni, az enyémek mellett. De féltem mert annyi veszélyes dolgot művel, pár napja is két órát játszott nálunk a szülők még csak nem is keresték, hogy hol lehet. 1 év körüli öccse pedig a minap egyedül ment fel az utca tetejéig, míg egy másik szomszéd szólt az anyukának, hogy hol van a baba, persze akkor rögtön szaladt utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!