Szerintetek mi baja van a 14 honapos fiamnak? Ejjel nyoszorog csukott szemmel, dobalja magat.
Figyelt kérdés
Napkozben minden rendben,de meg soha nem aludta at az ejszakat,voltak jobb ejjelek,de most 2 hete egesz ejjel igy volt,nagyon kialvalan vagyoj es fogalmam sincs mi baj lehet....fogzas csinal ilyet?koszi2013. máj. 3. 10:19
1/6 anonim válasza:
tv ? lehet sokat nézte napközbe és az idegrendszere most dolgozza fel
2/6 A kérdező kommentje:
Meset szokott nezni,koszi akkor ezt most szuneltetetem.
2013. máj. 3. 10:27
3/6 anonim válasza:
vagy csak a nappali élményeket dolgozza fel ily módon az agya
4/6 anonim válasza:
Az én 23 hónapos kislányom is ilyen..még sosem aludtunk át egy éjszakát sem..:-(azt mondja a védőnő a napi történéseket éli meg így.hát nem tudom...a napi rutin megvan már nagyon régóta,ha mindent ugyanugy csinálunk mint máskor akkor is igy alszik,meg akkor is ha valami program volt a nap folyamán..nagyon fáradt vagyok már sokszor azt mondom már nem bírom tovább,de nem tudok mit tenni..a fogai mind kint vannak ugyhogy tuti nem az.csukott szemmel fetreng,vergődik az ágyában,nyüszög,rázza a lábait,kutyapózban rázza a popoját stb....:'(
5/6 anonim válasza:
Vagy sok az inger napközben, vagy a foga.
Igen, a fogzás tipikusan tud ilyet csinálni.
Vagy: nem volt valami változás mostanában?
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm,semmi változás nem volt,napi rutin is megvan...este 8tól éjfélig minden ok,onnantól nyüsszögés :((
2013. máj. 4. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!