Az ásványvizekben túl nagy az oldott ásványianyag tartalom, ami köveket, lerakódásokat okoz felnőtteknek is.
Ne ásványvizzel itasd. Nem jobb, mint a csapvíz, bár sokan az ellenkezőjét gondolják.
2009. szept. 28. 11:48
2/16 anonim válasza:
Csapvizet iszik.1 éves koráig forraltam utána már simán adtam neki.
2009. szept. 28. 12:30
3/16 anonim válasza:
Ásványvízet, ahogy mi is az apukájával.Nálunk a csapvizet még forralva sem innám meg!A Szentkirályit add szerintem és nem hiszem, hogy bármilyen lerakodást okozna...Nem forraljuk.
2009. szept. 28. 12:58
4/16 anonim válasza:
Csapvizet. Már kb. 8 hónapos kora óta. Hiszen a levest is csapvízből főzöm neki. (Szerencsére felénk nincs gond a vízzel, mint ahogy másoktól olvastam.)
2009. szept. 28. 13:18
5/16 anonim válasza:
Ásványvizet adok a 2 és fél éves kislányomnak.A csapvizet mi sem fogyasztjuk.No komment.
Váltogatni kell az ásványvizeket,lerakódás?
Ez nem bizonyított.Az alacsony értékeket mutató vizeket vedd:Óbudai Gyémánt,Nestle Aquarel,Jana
A nagyon elhíresült :o) Tisztavíz-üzletház oldal biztosan nagyon nagy szakértelemről tesz tanúbizonyságot.Ennek ellenére vagy pont ezért írják, hogy a rendszeres TISZTA VÍZ fogyasztása fontos.Kérlek olvass figyelmesen:TISZTA!!!!A honlapról pedig annyit, hogy ingyen reklám a saját vizüknek, ami gondolom méreg drága és épp annyi ásványi anyag lehet benne, mint a Szentkirályiban.Dr. med. Antonius M. Schmid-ről is megvan a véleményem.
2009. szept. 29. 13:22
8/16 anonim válasza:
Figyu, azért linkeltem be, mert sok érdekesség van ezen a honlapon. Majd szeretnék venni valamilyen víztisztítót, de nem reklám miatt linkeltem!!
Egyébként meg úgy tudom, hogy, ha valaki bemegy hozzájuk és szeretné megkóstolni a tisztított vizet, ingyen adnak amennyi csak kell. Akár naponta is.
Csak nekem messze van.
2009. szept. 29. 20:35
9/16 anonim válasza:
Ja és ezek nem vizet árulnak!
VÍZTISZTÍTÓT.
2009. szept. 29. 20:37
10/16 anonim válasza:
Pici korában ásvány vizet most már nagyobb csap vizet kap. Én is azt iszom. Figyelni kell a palackon a nátrium tartalmat és hasonlókat. Nem szabad a legolcsóbbakat megvenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!