Ha reggel szárz pelust veszek le a gyerekről, azt használhatom tovább?
Száraz pelust le se veszek,minek?
Tapintásra érezni azt ha cserére érett.
(reggeli etetés után úgy is megy bele minden,akkor úgyis cserés)
Ha már szobatisztaság-közeli korban van a gyerkőcöd, érdemes reggeli előtt bilire ültetni, az éjjel összegyűlt pisit hátha beleengedi.
Mi legalábbis így kezdtük, és 3 hét alatt simán szobatiszta lett a fiam.
Ha még csak csecsemő, akkor bocs az OFFért.
20 hónapos a lányom és már egy ideje bilizik, de nem sikerül mindig és minden bele a bilibe, igyekszünk, de nem akarom eröltetni. Amikor felébred, megvárja míg ráteszem a bilire és a pisi belemegy a bilibe, de a kaki még nem állt be állandóra, van hogy 4-5, és van hogy csak 1 kaki van naponta, ezeket nem tudom kiszámolni.
De arra gondoltam, hogy egész éjjel beleizzad abba a pelusba és én visszategyem?
Lehet hogy le leszek pontozva, de én minden reggel átpelusozom a lányom és új pelenkát kap, mert hát mégiscsak abban volt már vagy 11 órát. Új reggel, új pelus. 16 hós
Mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja.
2-es vagyok
Nem tudom milyen pelust vesztek,de nekem nem izzad bele,nincs túlöltöztetve sem,nincs 22-23 foknál melegebb sem.
Este fürdés,vacsi,elalvás előtt peluscsere általában,reggelre egyszer ha belepisil,reggel ébredés utén reggeli,kakaó,úgyis peluscsere.
Osztom a 2-es véleményét.
7-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!