Az új párom vajon "jó választás" a 2 éves kisfiam mellé?
Lehet, sőt, kitűnik a történetből amit leírtál, hogy még nem tud ekkora felelősséget vállalni, még fiatal egy gyermekhez. Akár a tiédhez, akár egy közös babához. Ülj le vele, és őszintén beszélgessél el vele, hogy mik a jövőbeli tervei. Én biztos ezt tenném. Nem lehet könnyű szituáció, kitartás, és remélem, hogy rátalálsz/rátaláltál az Igazira!!
Nekem is van egy másfél éves fiam, és én is azt mondom, hogy valóban nem lehet sok mindent csinálni mellette. De természetesen nem mondom azt, hogy megbántam volna, hogy megszültem, mert imádom, csak hát valóban baromira korlátoz. Így ebből a kijelentéséből igazából nem lehet egyenesen arra következtetni, hogy ugyanabba sétálsz bele szerintem. De tény, hogy még fiatal és Te is igazából.
Nehéz. egy 25 éves pasi ált. még nem kész a gyerekre, főleg egy nem sajátra.
De ha igazán szeret téged, menni fog. menjetek el 2-3 napra kettesben valahová, aztán a picúrral. :)
27 éves, és majd "talán 10 év múlva" szeretne gyereket? Akkor közel lesz a 40-hez. :) Ez színtiszta hárítás, de nem akarlak megbántani, és befolyásolni sem, csak hát te kérdezted...Ha egyáltalán kilátna a saját önzéséből egy percre, akkor lehet, hogy annyit mondott volna, hogy "2-3 év múlva", vagy "pár év múlva"...De ez a kb. 10 év??? Eddigi élettapasztalatom, és emberismeretem alapján ez kb. azt jelenti, hogy "a gyerektéma nem érdekel, élni akarom az életemet...és fogalmam sincs, mi lesz később, de most TE kellesz nekem."
Nem véletlen, hogy megfogalmazódott benned ez a kérdés, az anyai ösztönöd jelzi, hogy van itt egy kis baki... :(
De mivel nem ismerlek benneteket, az általad adott információkból szűrtem ezt le, és lehet, hogy egyáltalán nincs igazam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!