Úszás!? Szerintetek?
Figyelt kérdés
Mielőtt még gyerekem lett volna, eldöntöttem hogy ha kisfiam lesz akkor vízilabdázni fog :)
Most már három éves a kincsem és egyre többször fórul meg a fejemben, hogy beírassam valahova úszni.
Jártunk babaúszásra is egy ideig. Imádja a vizet és abszolút nem fél ha elmerül benne. Nagyon ügyes!
Most biztosan szörnyülködtök, hogy a saját akaratomat erőltetem a kisfiamra, de ez nem így van! Ha nem látnám rajta, hogy élvezi nem ezzel próbálkoznánk.
Hol foglalkoznak ilyen kicsi gyerekekkel?
2013. ápr. 30. 18:12
1/4 anonim 

válasza:

Érdeklődj a környékeden az úszásoktatásról.
Az az alap. 3 éveseknek még úszás sincs nagyon, nemhogy vízilabda.
2/4 anonim 

válasza:

Már hogyne lenne úszás 3 évesnek?! Érdeklődj az uszodákban. Vizilabda viszont nem hiszem, hogy lenne, hiszen ahhoz jól kell úszni.
3/4 anonim 

válasza:

Hol laktok? Szerintem minden vízilabda edzésen tudnak mondani alapozó úszó edzést. Ha az jól megy utána jöhet a vízilabda.
4/4 anonim 

válasza:

Érdeklődj a lakhelyeteknél lévő uszodában. Nem tudom milyen idős kortól foglalkoznak úszás oktatással, de ott tudják megmondani. Én nem gondolnám, hogy ráerőlteted a dolgot, hiszen 3 évesen még fogalma sincs, hogy mit csinálna szívesen, így meg rávezeted, nyilván figyeled, ha tetszik neki, lehet csinálni, majd elválik, hogy mennyire tehetséges, hogy tényleg vízilabdázó lesz-e belőle vagy sem. Én pl. a lányomat szeretném szeptembertől kézilabdázni vinni, mert nekem kedvenc sportom ez, aztán majd nyilván eldönti, hogy szeretné-e csinálni vagy nem. De azzal, hogy elvisszük, nem erőltetjük, csak megmutatjuk neki, hogy ilyen is van. A döntés az övé lesz. 5 éves kislány anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!