Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Biciklis gyerekülésbe a lábát...

Biciklis gyerekülésbe a lábát is be szoktátok kötni?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 30. 12:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Én bekötöttem, mert ha nem, vagy kihúzta, akkor mindig a lábamnál kalismolt a lábaival, és ez engem zavart a tekerésben, mindig belerugtam így a lábaiba. De ha szépen lerakta, és nem zavart a tekerésben, akkor 2,5 éves kora után már megengedtem, hogy nem kell bekötni.
2013. ápr. 30. 12:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen mert különben összeakad az én lábammal!
2013. ápr. 30. 12:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Három múlt a kislányom és azért kérdeztem mert lenne egy ülés jó áron de az a kötő nincs rajta. Akkor érdemes megvenni?
2013. ápr. 30. 12:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Én három évesen már nem kötöttem be. Míg kisebb volt addig igen, de akkor már szépen elült.
2013. ápr. 30. 12:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Érdemes megvenni. A lányod már megérti, hogy ha azt mondod ne emelgesse fel a lábát, ha ütközik a tieddel, akkor nem fogja. Csak a kötő miatt ne szalaszd el a vásárt.
2013. ápr. 30. 12:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, bekötöm. Nem csak azért fontos, hogy tekerés közben ott tartsa! Azért is, mert ha borultok, akkor sem jön ki a lába a tartóból, és nem szorul a bringa alá. Ahogy nem csak azért húzom feszesre az övet, mert különben kiugrana, hanem azért, hogy baleset esetén a lehető legvédettebb helyen, az ülésben maradjon.
2013. ápr. 30. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!