2 éves lánykának a strandra milyen cipőt adjak a lábára?
3-as vagyok. Strandra szerintem műanyagot vegyél és nem kell drága arra a pár alkalomra - csak valami olyan, amiben nyugodtan belegázolhat a lábvízbe és védi talpát.
Off: Egyébként utcai használatra nagyon jók a linkelt Deichmannos cipők. (Viszont ha már rendes szandált vennék, biztos, hogy olyat, aminek van orra és lehetőleg olyan, ami kismotorozásnál nem kopik le rögvest. pl: [link]
Nem feltétlenül kell ám , hogy tartsa a bokáját állandóan valami. Az első linked totál nem bokatartó. :) A második ok. de igen, nem jó, nyitott orrú..
Egyébként milyen szandija van?
Nah, ezeket még el tudnám képzelni strandolós szandinak. Igaz, nem tartja a bokát, de szerintem annyira nem kell ehhez ragaszkodni. Néhány alkalomért, vagy otthonra szaladgálni. Legújabb kutatások szerint mégsem olyan egészséges, hogy bele vannak kényszerítve az apró lábak abba, hogy tartsák őket, és nem maguktól erősödjenek. Nah, de a nekem inkább strandszandik:
Nekünk pontosan ilyen volt tavaly nyáron (18-24 hós kislányomon), amit a 9. hozzászólásban linkeltél. Jó kis szandál, de igazából zoknival adtam rá a legszívesebben, mert mezítlábra picit sprődnek tartottam, féltem, hogy feltöri a lábát.
Tavaly strandos szandálnak ezt vettem neki:
Én ezt találtam a legjobbnak, idén is ilyet veszünk csak nagyobb méretben.
Ja igen, eredetileg a tengerpartos nyaralásra vettem, az június elején volt, de gyakorlatilag egész nyáron ez volt a lábán, ha kimentünk, mert olyan, mintha mezítláb menne, annyira puha és hajlékony. (Igaz, az én kislányom nem nagyon motorozott akkor, úgyhogy nem volt gond, hogy nincs orra a cipőnek.)
előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!