Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 19 hónaposan még korai szobati...

19 hónaposan még korai szobatisztaságra nevelni? Ti mikor kezdtétek? Mikorra lett sikeres a "projekt"?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 29. 10:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ennem azt mondtam hogy ott ul mig valami nem lesz de ezt irtsm elozo kommentben is mert elsokent irtam szerintem abban van. 5 perc volt a wcn ha nem csinalt semmit nem kotoztem ra hogy marpedig innen el nem mozdulsz... Mikor lattam hogy keresi a helyet akkor vittem megint. Nem volt a bili vagy wc rakotozve vagy raparancsolva :) max 5 percet ultettem rajta talan mert az en fiam is orok mozgo a tanyerral utana szaladtam hogy egyen is. Egy perc nyugalma nem volt es mikor kifingott akkor a szoba kozepen is kepes volt kidolni vagy az agy mellett felig rahasalva allva mellette ajult be :) nem eroszakkal vettem ra de szetintem olyan nincs hogy nem megy... Mehet minden a maga rendjeben de ahogy formalni kezdem a szavakat neki es beszelek hozza es felolvadok is "tanitom eroltetem a beszelest" ha ezt raeroltetem mert mondom hogy baba mama papa stb a wcre tanitast miert ne kezdhetnem koran? Minden a tanitasrol szol tanitod ulni allni jatszani beszelni de wczni nem. Most ez lehet hulye pelda de en tenykeg ugy gondolom hogy ez ennyire egyszeru es nem beeres kerdese... Noverem gxerekenel oklendezek pelenkazasnal... Minek kell hagyni a pelust ha latom hogy bujik vagy megy a satkaba vagy guggolna mar..
2013. ápr. 29. 16:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja nyilvanos wc. Sose tennem be a labam korbe van hu..ozva sz.rva undormany. Olyan helyen megyek el mint tesco auchan es akkor is vegignezem hogy melyik wc felel meg. Most ovizik a fiam eleve ha.oviban megyunk pisilni raszolok hogy a wchez nem erhet a kukac. Sok gyerek lepisilik napi egyszer takaritjak. Megmutattam neki hogy elol nem nyulhat a wc deszkahoz hogy felhajtsa csak az oldalahoz. Nem en tskaritom igy barhol is vagyunk tanulja meg hogy koszos... Sehol nem ulok a csupasz deszkara sem. Korul rakom papirral es arra igen. De hogy a csupasz deszkara uljrk es azt se tudom milyen retkes pi.aju hasznalta esetleg attol kesz vagyok
2013. ápr. 29. 16:11
 13/14 anonim ***** válasza:

nyári gyerek, 2 évesen megpróbáltuk, nem sikerült, majd a 3. szülinapja előtt 1 hónappal került le csak a pelus,

én nem bánom, hogy ilyen későn, mert semmi gondunk nem volt, mi soha nem erőltettük, senki nem volt ideges, sem mi, sem a gyerek, nem alakult ki benne félelem, frusztráció, nem kellett a bilin üldögélni, és miután levettem róla végleg, soha egyetlen egyszer nem pisilt be, se nappal, se éjjel, én legközelebb is így csinálnám

2013. ápr. 29. 22:37
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Eszembe nem jutna erőltetni a dolgot, de egy próbát talán megér. Szerintem is hülyeség egy félévest biliztetni, vagy órákig odaültetni a gyereket, amíg nem produkál. Eszemben sincs frusztrációt okozni neki ezzel. De már mindent megért, talán menni fog. Ha most nem, majd jövőre.
2013. ápr. 29. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!