Allergia lehet? Piros viszketo folt a tenyeren? (keppel)
Tegnap reggel ebredesnel vettem eszre, hogy piros a tenyere lassan 3 eves kislanyomnak, kerdeztem tole, hogy viszket e, azt mondta, hogy nem. A nap folyaman el is feledkeztem rola, s nem is nezegettem, szinte azt gondoltam reggel, hogy rosszul lattam. Ma reggel lattam, hogy vakarja a tenyeret, latszott, hogy nem akar mulni a viszketes. Mintha erosodtek volna a piros foltok. Eddig 2x,vagy 3x tort ra, hogy viszket, par percig vakarja, aztan ugy tunik, elmulik. Nagy nehezen ilyen fotot tudtam csinalni rola az iment. Most gond nelkul legozik, nem irritaljak a lego kockak, ugy tunik.
2 dolog, ami uj volt az utobbi par napban. Tegnapelott, vagy az elott evett 1-2 falat paradicsomos konzerv halat az apjaval, valamint vettem neki kislanyoknak valo tusfurdot, ami ilyen csillamporral van tele. De azzal eloszor 3-4 napja furdott. Nem hinnem, hogy ezek voltak a bunosok. Mast nem emlekszem, hogy uj lenne.
Volt valakinek ilyen? Mi lehet ez? Kerjek szerintetek ezert idopontot az orvosnal, vagy menjek el gyogyszertarba, hatha ott tudnak valamit mondani?
nekem is ilyen a tenyerem télen, ekcéma... nem mindig viszket, igazából csak ha megizzad a kezem vagy fürdés után.
de tényleg elég rossz a kép, és nem is vagyunk orvosok.
viszont gomba is simán lehet, nem voltatok olyan játszótéren ahol piszkos volt a homok? pl. hogy nem elkerített játszó?
egyik ismerősöméknél volt hasonló, homokozóban szedte össze, a canesten 2 nap alatt levitte
ne! ha ekcéma akkor nagyon nem jó, a sudo szárít, arra meg zsírozó kéne.
esetleg gyógyszertárba vegyél zsírozót és canestent, a kettőt keverd össze és azzal kend be ma 2x-3x, utána látni fogod, hogy használ-e.
csak a fenti felvetéseim miatt gondolom ezt jónak, mindkettőre jó lenne, ártani se árthat, ha meg egy 3. a gond akkor meg nem történik semmi javulás
(lehet együtt is meg tudod így venni, keverve, mi pelenka kiütésre kaptuk ezt a kombót)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!