4,5éves kislánynak kevés a 104cm és a 16kg?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 28. 16:23
1/9 anonim válasza:
Hát nem egy hatalmas de kislánynak szerintem teljesen oké. Nekem a 3.5 éves lányom ekkora és már a 3 éves státuszon ekkora volt, azóta mondjuk stagnál. Rajta kívül fiaim vannak, ők 4.5 évesen 110 cm-ek voltak.
2/9 anonim válasza:
Nem kevés. A gyerekek sem egyforma magasak. A lányom középsős, minden gyerek 5 év körüli. Van 2 kisfiú, akik 100 centi magasak, de olyan kislány is, aki 125 cm.
3/9 anonim válasza:
Itt megnézheted:
A WHO statisztikája szerint egy fél hajszálnyival kisebb magasságra és súlyra is, mint az átlag, DE bőven normális mind a kettő érték.
4/9 anonim válasza:
Szerintem okés ,semmi baj a hosszával ,a sulyt nem tudom ,kislányom 3 évesen ,94 cm és 13kg
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki szerint ok csak szülôk szerint kicsi
2013. ápr. 28. 19:11
7/9 anonim válasza:
Az en lanyom is ekkora. En neha sovanynak latom, de 6 evesen en 18 kg voltam, tehat nincs ok aggodalomra.
8/9 anonim válasza:
Az én lányom ebbe a korba még egy kg-val könnyebb is volt mint a tiéd, vannak 10 kg-val nehezebb csoporttársai. De semmi baja:)
9/9 anonim válasza:
Lányom júni 15-én lesz 5 éves, 107 cm és 17 kg. A tavalyi státuszon majdnem alultáplált lett, d most nem mondott semmit a védőnő.
Ha egészséges, örökmozgó, vidám, szerintem nem baj . Lányom is vékony, d van pocakja és hiperaktív...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!