Ha van ismerős, akkor könnyebb a beszokás a bölcsibe?
Szerintem nincs összefüggés! Ez abszolút gyerek függő, és független az ismerőstől!
Egyébként a lányom unokatesója bölcsibe szoktatásnál az egyik dadát ismerte, és épp ugyan olyan volt a beszokás, mint másnál! (3hétig tartott), bár a kislány elég vagány, könnyen barátkozik, bárki vigyázhat rá, ha 1× már látta!
Nállunk nem volt könnyebb fiamnál!Pedig az ő kis pajtása akivel születésüktől kezdve összejártunk fél évvel hamarabb kezdte a bölcsit,tehát ő már jól érezte ott magát!Sajna az én fiam még hónapok múlva is sokszor sírt reggelente!De hozzá kell tenni,hogy akkor még a kisbarátjával sem játszottak nagyon együtt,ugye életkori sajátosságból adódóan,mivel ők még 2 éves koruk körül egymás mellet és nem egymással játszanak!
Viszont 2,5 éves koruk óta elválaszhatatlan jó barátok,szinte csak együtt ketten játszanak a bölcsibe,így oviba is egy helyre írattuk őket!
Az én fiamra sem igaz.
Összejártunk pici koruktól azokkal a gyerekekkel,akikkel később együtt ment bölcsibe,de ott nem játszott velük.
2 évig el volt magában,vagy a gondozó nénikkel.
Szépen beszokott egyedül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!