Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bárányhimlő már száradófélben...

Bárányhimlő már száradófélben van, de elkaparta a lányom. Megmarad a helye?

Figyelt kérdés
2-3 helyen az arcán lekapta a pörköt, ami pár nap múlva magától lement volna. Mikor fog eltűnni a helye?
2013. ápr. 26. 13:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Lyuk maradt ott? Akkor semmikor. Nekem is lyukacsos az arcom, anyukám nagyon figyelt rá, meg anyu anyukája is, de másik nagyanyám elkönyörgött magukhoz, aztán kicseszett homokozni, én meg lekapartam a pörköket és lyukas az arcom. Anyám nagyon örült. :)
2013. ápr. 26. 13:40
 2/7 anonim ***** válasza:
De azért nem akkora tragédia ám. Most kimentem megszámoltam, öt lyuk van az arcomon, de nem különösebben csúnya, feltűnő, vagy idegesítő. Van és kész. Voltak olyan korszakaim mikor minden zavart az arcomon, hogy pattanás, vagy nyáron szeplős az orrom, vagy az orrom formája egyáltalán, meg ez meg az, de valahogy a lyukaim sose zavartak túl sok vizet, azok nem bosszantottak. :)
2013. ápr. 26. 13:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Apró lyukak maradtak.
2013. ápr. 26. 13:50
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Ha jukas marad a helye akkor megmarad 31-éves vagyok a lábamon a mai napig látszik a gyerekkori himlő heje.
2013. ápr. 27. 00:11
 5/7 anonim válasza:
53%
ha nagyon zavarnak a lukak, akkor van egy Reme Scar nevű stift, ami a hegeket halványítja el. Nagyon klassz és hatásos!
2013. ápr. 29. 23:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó!
2013. ápr. 30. 22:47
 7/7 anonim válasza:
mi is vettünk egy Reme Scar hasonló gyógyszert és már nincs ott az a lyuk 2 napja kentem be tényleg bevált az utolsó előtti kommentelőnek köszönöm :D
2014. márc. 22. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!