Mikortol lehet fogpasztata hasznalni egy kisgyereknek? Melyik a jo kezdo fogmososahoz?
SZia mi elmexet használunk.
Kislányomnak szép fehérek a fogai 3 éves.
már az elejétől ezt használjuk...
Hány éves a gyerek?
Onnantól kezdve, hogy van foga. Gyerekfogkrémet kell használni, NE legyen fluorid mentes. A gyerekfogkrémekben direkt kevesebb fluorid van,így azt nyugodtan lenyelheti, sőt arra szüksége is van a szervezetének az elegendő fluorid bevitelhez.
Mi Vademecum juniort használunk, 0-6 éves korig van (az van ráírva, hogy az első fogaktól).
Nagyon nem elég 2 éves korig vizes fogkefét használni...
Napi minimum 2 X(reggel-este) meg kéne mosni a fogát, még ha csak 2 is van. És fontos, hogy ne az esti tej előtt, hanem után, és akkor onnantól csak vizet ihat, különben nem ér semmit. ha kicsit ellenkezik is, hozzá kell szoktatni a rendszeres fogápoláshoz. Láttam már fogorvosi székben üvöltő 5 évest, mert anyuka elmondása szerint a kisfia "nem szeret fogat mosni, és úgy megsajnálja, amikor mondogatja a gyerek, hogy nem-nem fogmosás". meg is lett az eredménye. És ez nem csak genetika kérdése, amire olyan sokan ráfogják, ha kilyukad a foguk...
-egy fogászati asszisztens-
Hát a gabit nem ajánlom csunya lesz a foga...
Én az elmexre szavazok még mindig!!!mentolos de nem csipős fehér és nem rozsaszin meg narancssárga mint a gabi meg stb..
tnyleg szépek lesznek a fogai..
Mi már egy ideje Gabit használunk, csak addig használtunk Nenedent-et, amíg szépen kibújtak a fogak, mostmár beláttam, hogy a Gabi is jó. Egyáltalán nem volt vele baj, gyönyörűek a fogai. Kétlem, hogy attól lettek "csúnyák", ezer más oka lehet, de mindenkinek más válik be. :)
U.i.: a Gabi is fehér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!