2 éves kisgyereknek 3 napos kórházi tartózkodásra mit pakoljak?
Másik városban leszünk. Férjem visz minket, és Ő jön értünk, de a közbenső napon nem valószínű hogy el tud jönni.
És magamnak mit csomagoljak?
Mindenképpen kérdezd meg a részlegen a növéreket, hogy mit szabad utánna enni, inni. és amit szabad azt.
ha hétfön mentek is feltudod hívni a korházat és kérni azt az osztályt, növérek most is ott vannak.
játékot, könyvet, midnent amit szeret és könnyen betudod vinni.
mi most voltunk kórházban, nálunk volt játszószoba, sok játékkal, így feleslegesen vittük a játékos táskát. kérdezd meg tőlük mert annyi minden van amit vinni kell, hogy felesleges cuccot nem lehet, nem tudsz vinni.
nagyon sok üdítő, mi ketten napi 3-4 liter üdítőt ittunk meg mert a kórházban nem adtak ugye. kaja. hűtő, mikro van, de a szülőknek nincs étel és nem is finom így a fiam nem ette meg a kosztot, azt is vittünk kellett.
kis nasi, mert ha eszik is bent, ott csak 3x van kaja, 10órai, uzsonna nincs és ugye gyümölcsöt sem adnak.
sok ruha, pizsi, kispárna, takaró valamelyikőtöknek mert szintén egyet adnak ezekből is ha nem kapsz ágyat (én a fiam mellé befeküdtem az ágyba mert nem bírtam virrasztani, de párna nélkül nem tudtam az első éjszaka aludni...)
ha pelusos akkor többet csomagolj. enyém éjszaka pelusos, de nem volt a kórtermeknél wc-csak a nővérpult mögött. mikor kapta az infúziót akkor pelust adtam rá, mondjuk nem tetszett neki, de a wc-ig nem bírta tartani és nem volt egyszerű az infúzióval és a gyerekkel a karomban rohanni :)
magadnak kényelmes cuccokat pakolj, nem nézik hogy nézel ki, de egész nap farmerban meg magassarkúban elég kényelmetlen :) papucs, szabadidő, ilyeneket :)
törölköző, szappan(az sem volt), wc papír...
nem tudom nálatok hogy van, de nálunk a szülők nem fürödhettek a gyerekosztályon csak lent, a járóbeteg rendelésen mikor bezárt a kórház, tehát este 7-8 körül, de akkor már látogatók se voltak így nem volt ki vigyázzon a gyerekre, este 9 után-mikor elaludt a gyerkőc- már nem lehetett lemenni mert bezárták az ajtókat éjszakára. szóval mindenféleképpen zuhanyozz le indulás előtt, ha úgy járnál, hogy nem tudod megoldani :/
én szerencsére hazaugrottam mert közel a kórház... :)
előző vagyok. na ez a fürdéses rész elég hülyén hangzik :)
persze a nővéreket meg lehetett volna kérni, hogy lessenek a gyerekekre míg anyuka ellóg zuhanyozni vagy kávézni, csak nálunk olyan probléma volt amivel ott kellett szüntelenül lenni a gyerek mellett, erre meg már ugye nem lehet megkérni ott senkit.
még az jutott eszembe, hogy mi vittünk laptopot, volt net a kórházban így lefekvés előtt tudott mesét nézni, azzal is eltelt az idő :)
Köszönöm!!
Még azt sem tudom, milyen elhelyezés lesz. Jövő héten egyeztetek az orvosunkkal, és megmondom neki ,hogy semmiképpen nem szeretném a gyereket egyedül hagyni, inkább fizetek mint a katonatiszt csak biztosítsanak nekem is helyet. Átböngésztem a kórház gyermekosztályának oldalát, ott azt írják, hogy van lehetőség a szülőnek térítés ellenében ott maradni.
Nagyon félek! Voltam már kórházban többször is a gyerekekkel, de az itt volt a mi városunkban. Csak egy telefon és már hozták is be ami kellett.
Azt hittem Pestre A Heim Pálba.Kedvenc könyvét,játékát,rongyot,bármit ami nélkül nem tudd létezni:)
Ruhából kicsit többet hogy ha esetleg leeszi vagy összekoszolja magát akkor legyen váltás.Magadnak kényelmes cuccokat,pipere,esetleg újság.Saját párnát a Heim Pál kórházba nem engedtek ,nem tudom hogy ott hogy van.Ágyneműt a kórház biztosított a szülő részére is.Filcet,vagy valami tollat hogy rá tudd írni a kajátokra,italokra a neveteket.Mikor a lányommal voltam kórházban,ott én is kaptam reggeli,ebéd,vacsorát.Bár az olyan is volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!