Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Adtok már rövid nacit 4 évesre?

Adtok már rövid nacit 4 évesre?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 23. 17:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%
4,5 éves a kisfiam én sem, pláne nem tudom mit nem adtak rá de most ugy köhög mint állat tiszta ideg vagyok miatta!!
2013. ápr. 23. 21:14
 12/20 anonim ***** válasza:
44%

Bocsánat hogy itt kérdezek de sapit adtok a gyerekeitekre?

én ilyen kis vékony de meleg sapit adok rá

2013. ápr. 23. 21:17
 13/20 anonim ***** válasza:
82%
Ha nem fúj a szél, nem adok sapkát csak az egy év alatti gyermekemre. Sem a 2, sem a 4 évesre nem adok.
2013. ápr. 23. 21:29
 14/20 anonim ***** válasza:
74%

4 es vagyok, a 17 hónapos fiamra aki most is köhög még adok vékony pamut sapit persze ha dél van már és tűz a nap de a szél nem fúj akkor leveszem de azért reggel 7.30kor (mikor a nagyobbakat oviba viszem) még ráadom.

A nagyobbak 6 és 4 évesek, a fiam baseball sapkát hord (nagyon pici a haja meg amúgy is szereti) a lányom akinek hosszú és sűrű haja van és már télen is állandóan vakarózott a sapi alatt- már 3 hete nem hord sapkát.

2013. ápr. 23. 21:32
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen. 3 és 5 éves is abban voltak.
2013. ápr. 23. 21:41
 16/20 anonim ***** válasza:
2.vagyok. Én Dunakeszin lakom és április vagy nem, de izzadunk. 1 hónapja meg március vége volt és 20cm-es hó. Nem azt kell nézni mi van a naptárban hanem, hogy milyen az idő. :O Sapkát örülök ha felvesz de eszembe se jutna ráadni. A kicsi 15 hósomra adok vékony sapit. Persze délután és reggel még hűvös van de napközben simán mezítláb szandálban van/vagyunk meg háromnegyedes naciban a 4 évessel. Sajnos oviba nem jár ezért mi csak akkor közlekedünk amikor már meleg van napközben. Ma 23fokot mutatott a hőmérő nálunk árnyékban.
2013. ápr. 23. 22:31
 17/20 anonim ***** válasza:
68%
Nem, még nem adtam rá rövidnadrágot. (Vácon lakom, Dunakeszitől kb. 10-15 km-re) :)
2013. ápr. 23. 23:04
 18/20 anonim ***** válasza:
68%

természetesen nem

nálunk reggel még 10 fok sincs,napközben meg olyan 22-24 fok van

ahol nem süt a nap,ott hűvösebb

én mindig úgy vagyok az áprilisi időjárással,hogy csalóka,ezért nem úgy öltöztetem a fiam,mintha nyár lenne

rengeteg gyerek beteg pont emiatt,hogy nincsenek normálisan felöltözve

egyébként a lakásunkban télen is olyan idő van,mint most kint,tehát olyan 23 fok körül,és akkor sem adok rá rövid nadrágot,ahogy mi is hosszúban vagyunk itthon

ha 30 fok lenne,akkor persze azt adnék rá

2013. ápr. 24. 06:46
 19/20 anonim ***** válasza:
75%
Visszaterve a sapkas valaszolora, szerintem barmilyen meleg van, ha tuz a nap, akkor eppen nem levenni kene a gyerekrol a sapkat, hanem raadni!
2013. ápr. 24. 07:46
 20/20 anonim ***** válasza:
A Dunakeszis vagyok. Asszem már mindenki rövidnadrágban van reggeltől estig. :))
2013. ápr. 26. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!