Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Rossz hatással van rá. Mit...

Rossz hatással van rá. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Kislányom 7 éves, elsős. A barátnője nagyon rossz hatással van rá. Eddig rendes volt és szótfogadó, és amióta azzal a másik kislánnyal barátkozik szemtelen, állandóan rosszalkodik, sorba hozza a beírásokat. A másik kislánynak elváltak a szülei és állandóan azt mondogatja a lányomnak, hogy mi is el fogunk válni. Az osztályfőnök is egyetért velem abban, hogy ez másik kislány hatása. Nem tudom, hogy helyes lenne (és egyáltalán működne-e ) az a megoldás, hogy eltiltjuk őket egymástól (az osztályfőnök ezt javasolta). Igaz, hogy rossz hatással van rá, de nagyon jókat tudnak együtt játszani és a lányom szereti is őt, nem vettem észre, hogy félne tőle, mint egy ovis barátnőjétől, aki zsarnokoskodott felette.

Próbáltam a másik kislány anyjával is beszélni, de nem volt semmi eredménye. Mit tanácsoltok, mit csináljak? Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. ápr. 22. 18:58
 1/3 anonim ***** válasza:

A lányoddal kell beszélned!

De ha az oviba is zsarnokoskodtak vele, itt meg befolyásolják, akkor a lányoddal van a gondd, mert befolyásolható!

Valamivel erősíteni kellene a lányod, hogy önmaga legyen, ne nyomják el, ne mások után menjen

2013. ápr. 22. 19:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, többek között ezért sem támogatom az eltiltást. Hosszútávon nem old meg semmit. De őszintén szólva, nem tudom hogyan változtassam meg őt. De valahogy önbizalmat kéne szereznie, mert elég érzékeny.
2013. ápr. 22. 19:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom ennyi idős lányok hogy "működnek" csak nehogy a tiltás miatt tovább romoljon a helyzet, nehogy épp az ellenkezőjét érd el. sajnos nem tudok okosat mondani beszélj vele szerintem is.
2013. ápr. 22. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!