Rossz hatással van rá. Mit csináljak?
Kislányom 7 éves, elsős. A barátnője nagyon rossz hatással van rá. Eddig rendes volt és szótfogadó, és amióta azzal a másik kislánnyal barátkozik szemtelen, állandóan rosszalkodik, sorba hozza a beírásokat. A másik kislánynak elváltak a szülei és állandóan azt mondogatja a lányomnak, hogy mi is el fogunk válni. Az osztályfőnök is egyetért velem abban, hogy ez másik kislány hatása. Nem tudom, hogy helyes lenne (és egyáltalán működne-e ) az a megoldás, hogy eltiltjuk őket egymástól (az osztályfőnök ezt javasolta). Igaz, hogy rossz hatással van rá, de nagyon jókat tudnak együtt játszani és a lányom szereti is őt, nem vettem észre, hogy félne tőle, mint egy ovis barátnőjétől, aki zsarnokoskodott felette.
Próbáltam a másik kislány anyjával is beszélni, de nem volt semmi eredménye. Mit tanácsoltok, mit csináljak? Előre is köszönöm a válaszokat!
A lányoddal kell beszélned!
De ha az oviba is zsarnokoskodtak vele, itt meg befolyásolják, akkor a lányoddal van a gondd, mert befolyásolható!
Valamivel erősíteni kellene a lányod, hogy önmaga legyen, ne nyomják el, ne mások után menjen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!