Óvodai beiratáshoz a gyereket is vinni kell nálatok?
Figyelt kérdés
ma elvittük reggel bölcsibe a fiam,utána elmentünk az apjával az oviba beiratni a fiamat.Ott közölték,hogy hozni kell a gyereket is,anélkül nincs beiratás..... mondom tökjó,mert direkt rákérdeztem erre hogy vinni kell e majd beiratkozáshoz a gyereket,azt mondták a bölcsibe még a szülőin is hogy nem kell.....
Nálatok hogy van?
2013. ápr. 22. 10:11
11/15 anonim válasza:
10: ez oké, de kikötni, hogy beiratkozás CSAK gyerekkel, anélkül nem megy, az már hülyeség. Lehet beteg, na meg úgy mint nekem, aki örült hogy elengedték a munkahelyéről egy kis időre, annak komoly macera.
12/15 anonim válasza:
Nálunk pont ma mondták az ovis nyilt napon ,hogy beíratáshoz ,lehet hozni a gyereket is ,hogy megísmerje az ovonéniket.
13/15 anonim válasza:
Nálunk azt mondták, hogy szeretik, ha jön a gyerkőc is.
Ovivezetővel volt találkám, akkor is megkérdeztem, hogy vigyem e, mondta, hogy hozhatom.
Bölcsivezető ismerősöm is szereti, ha a beiratkozásnál ott van a gyerkőc, de nem lehet kikötés. Sokat le tudnak szűrni a gyerek viselkedéséből.
14/15 anonim válasza:
Nálunk a beiratkozás egy elszeparált folyosón volt egy irodában. Az egyetlen akivel találkoztam, az óvodavezető volt. Óvónénik közelben sem voltak. Ismerkedés a nyílt napon volt. Akit fölvettek, az meg nyáron bemehetett jelet választani, és ott találkozott az óvónénivel is. A beiratkozás pusztán adminisztráció. Miért kell oda gyerek??
15/15 anonim válasza:
Azért kell hozzá a gyerek, mert pl. nem minden óvoda van felkészülve a különleges gyermekek fogadására. Ha csak egy nevet lát a vezetőnő a papíron (pl. Molnár Anna), akkor abból nem derül, ki, hogy lát-e? hall-e, autista-e? stb. Az ilyen gyerekeknek speciális foglakozásra van szükségük, de sokan benyomnák őket az állami oviba, mert azt hiszik, hogy ez válik a gyermek javára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!