Hányszor mosod hetente a haját? Milyen idős a gyereked?
3,5 éves fiú,heti egyszer szombaton
nem izzadós típus.nyáron azért ha leizzad,többször megmosom,vagy ha koszos lesz
múlt héten háromszor mosott,mert kedden fodrásznál voltunk,pénteken az oviban szórta egy gyerek a fejére a homokot,szombaton meg a játszótéren
(10. vagyok, a 11. hozzászólónak válaszolok)
Nyilván nem erről van szó. Ha indokolt, hogy gyakran mosd a haját, akkor válassz olyan sampont, amiben minél kevesebb a szintetikus, egészségre káros anyag.
Mondtam, hogy nem vagyok elborult e témában, de azért úgy sejtem, ma azért sokkalta több az allergiás gyerek, mert rengeteg fölösleges kemikáliát viszünk be a szervezetünkbe. Nyilván van, amit nem lehet elkerülni, de a nem muszáj, akkor minek? Ezért érdemes kicsit utánanézni, mi van a samponokban (ha rákeresel a hatóanyagkereső szóra, sok találatot kapsz, ezeken az oldalkon beírva a sampon összetevői kiadja, mi rejlik benne valójában).
De a kérdés egyébként az volt, hogy „normál” körülmények között hányszor mossuk a gyerek haját, direkt kiemelve, hogy nem akkor, amikor teleszórja minden sz*rsz*rral. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!