Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1,5 éves fiam megevett egy...

1,5 éves fiam megevett egy bogarat. Lehet baja tőle?

Figyelt kérdés
Nem értek a bogarakhoz, emlékeim szerint a neve bodobács (amit megevett)... Lehet tőle valami baja? Mire figyeljek?
2013. ápr. 21. 14:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyik kolleganőm kislánya gyerekkorában darazsat evett, ott volt a székletében, nem lett baja. (azóta felnőtt nagylány)
2013. ápr. 21. 14:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baja nem lesz, ha lenyelte. A gyomorsav kinyírja, és gondolom 1-et evett nem egy marékkal. :) Szerintem figyelgesd, ha megnyugtat, meg persze nézd át a száját, nyelvét, nyelve alatt, minden felé, nehogy ott legyen (bár úgy tudom, a bodobács nem csíp), de azért ki tudja. :) Nem lesz semmi baj! :)
2013. ápr. 21. 14:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Nem, szerintem sem csíp a bodobács. Egyet evett csak meg szerencsére, de azt nem tudtam már kiszedni a szájából. Most, hogy itt a jóidő, mindent amit a kertben talál megeszik :( És nem akarja megérteni, hogy nem szabad :(
2013. ápr. 21. 14:46
 4/7 anonim ***** válasza:

ez olyan aranyos volt :-)

és mennyire jellemző a gyerekekre

a lányom anno a csigát akarta megkóstolni csak nem sikerült neki mert behúzta magát a házába :-)

am baj nem hiszem h lenne tőle

2013. ápr. 21. 14:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Az én öcsém anno,egy szép selyemhernyót evett meg. :D

Semmi baja nem lett,ma már felnőtt ember!

Szerintem a tiednek sem lesz baja,nyugi! :)

2013. ápr. 21. 14:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyosak vagytok :)
2013. ápr. 21. 15:37
 7/7 anonim ***** válasza:

legalább tavasz van :)

a verőköltő bodobács a tavasz hirnöke, és a fiad meg merészelte enni :) ezek szerint jön a nyár vagy újra tél lesz?? :)

viccet félretéve: nem lesz baja tőle

2013. ápr. 21. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!