Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves gyerekem megevett egy...

2 éves gyerekem megevett egy bogarat. Mit tegyek? Történt mással is ilyen?

Figyelt kérdés
csak egy másodpercre nem figyeltem oda....nagyon aggódok.
2010. júl. 21. 10:07
 1/6 anonim ***** válasza:

mért???

mi régen csirkeszart meg virágföldet ettünk .... senki sem aggódott.

ha félsz hivd fel a gyermekorvosotokat v. a védőnőt de tudni kéne milyen bogár volt ...

semmi baj figyeld a tüneteket de sztem nem lesz gáz.

2010. júl. 21. 10:09
 2/6 anonim ***** válasza:
:))) Nem régen volt egy kérdés, hogy kinek milyen fura dolgot evett meg kis korában a gyereke vagy ő maga... Na, ott olvashattál volna undorítóbbnál undorítóbb dolgokat.:))) Ne félj, egy bogártól nem lesz baja, még ha az esetleg nem a leggusztusosabb is. Egy ismerősöm fia pl krumplibogár lárvát! evett úgy 2 évesen... Még cuppogott is hozzá, pedig azt még a madarak se eszik meg, mert állítólag annyira rossz az íze...
2010. júl. 21. 10:14
 3/6 anonim ***** válasza:
nem lesz baja
2010. júl. 21. 10:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is ettem gyerekkoromban bogarat, nyúlsz.rt, homokot stb. nem lett bajom tőle. Azért érthető, hogy aggódsz, egy dokit én felhívnék a helyedben. De nagy valószínűséggel kutya baja sem lesz a kis kópénak :))
2010. júl. 21. 10:24
 5/6 anonim ***** válasza:
mikor ette? Régen? Ha a bogár nem csíp nem mérges akkor csak jóllakott a gyerek egy kis proteinnel. :)
2010. júl. 21. 12:09
 6/6 anonim ***** válasza:
húha:DD semmi baja nem lesz egy nyamvadt bogártól.. kitudja hányat evett meg eddig amiről nem is tudsz
2010. júl. 21. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!