Anyósom rendszeresen a bidében hagyja 3 éves lányomnak hogy kezet mosson, gyakran belepacskolja a kis kezét a kagylóban felgyűlő vízbe is, nem csak ami a csapból folyik. Szerintetek ez rendben van? Én nem érzem higiénikusnak...
Mond meg: Mama, maga sem a wc-ben mos kezet, akkor a lányomnak se engedje!
2013. ápr. 20. 09:41
2/9 anonim válasza:
Jaj ne! Ezt többet ne hagyd az anyósodnak! Nagyon nagyon nem higiénikus!
2013. ápr. 20. 09:46
3/9 anonim válasza:
Ha zavar (jogosan), miért hagyod?
2013. ápr. 20. 09:49
4/9 anonim válasza:
A régi lakásunkban volt bidé, most nincs.
A nagylányom amikor kicsi volt, maga találta ki, hogy ott mos kezet, ott tölti meg a poharát vízzel, mert azt elérte. Én hagytam neki, a bidét nem is használtuk akkor másra, csak a kislányomnak volt a "mosdója".
2013. ápr. 20. 09:50
5/9 anonim válasza:
Ne haragudj, de ki ennek a gyereknek az anyja? És miért nem szól, hogy nem a wc-ben mosunk kezet?? Anyósom, de még a saját anyám sem tehet semmit, amit én meg nem engedek. Te hol vagy ilyenkor? Szedd össze magad, és tegyél rendet!
2013. ápr. 20. 10:12
6/9 anonim válasza:
ez komoly?? ha nem mosna kezet, azzal is jobban járna...Ne engedd semmiképpen!!
2013. ápr. 20. 10:36
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megerősítéseket!!! Véletlenül derült ki, már szóltam érte, de sajnos az anyósom inkább a saját feje után megy, úgy látom azóta is ezt csinálják. Mivel én nem vagyok ott mikor vigyáz rá, nem sokat tudok tenni, de most nyomatékosabban szólni fogok érte.
2013. ápr. 20. 13:24
8/9 anonim válasza:
Na igen, ha szívességet tesz, akkor más a szitu.
Egyébként a TISZTÁNTARTOTT bidében lehet kezetmosni, ha a mosdóban példul ázik valami. De csak a folyóvízzel. Ami már a dugózás után áll benne, azzal azért nem.
Fertőtlenítés után velem is előfordult, hogy télen csontig fagyott lábam a bidé melegvizével olvasztottam ki.
Bízzunk benne, hogy fertőtleníti. A gáz akkor van, ha a gyerek büszkén meséli az oviban, hogy abban mosakszik...
2013. ápr. 21. 10:09
9/9 A kérdező kommentje:
Közben rákérdeztem, hogy használatban van-e bidé, hát néha igen volt a válasz. Megkértem, hogy ne csinálják, pláne hogy ott a mosdó egy lépésre, és a wc-re felállva el is éri a gyerek. Anyós viszont jól megsértődött a kérésen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!