Ti hogy tettétek túl magatokat azon a rosszérzésen, hogy bölcsis lesz a gyereketek?
Figyelt kérdés
Még egy hónap múlva kezd, de pár napja már idegeskedek rajta. Anyas, és még csak most kezd el beszélgetni. Tudom hogy kifelé mosolyognom kell, de belül félek, hiszen még olyan kicsik két évesen.2013. ápr. 19. 13:43
1/4 anonim válasza:
Én is nagyon féltem ettől. Őszintén nekem akkor lett jobb és nem volt rossz érzés amikor láttam, hogy a lányom jól érzi magát és szívesen megy oda. Az a lényeg, hogy soha ne fenyegesd a bölcsivel soha ne mondjon semmi negatívat a bölcsiről és nem lesz gond. Mosolyogva kell menni és elmondani, hogy milyen klassz hely ez és itt csak jól érezheti magát. Én mindig azzal nyugtattam magam, hogy nem mindegy, hogy mennyi a havi bevételünk és ezért nincs más választásom. Mivel a szüleink aktív keresők és 200km-re laknak tőlünk. De most már szépen beilleszkedett és mondom jól érzi magát a két éves lányom és sokat fejlődött amit lehet, ha itthon maradt volna jóval lassabban ért volna el. Mert nagy húzó erő ám a másik gyerek is. Ha gondolod szívesen beszélgetek veled ha gondolod és így a feszültséget ki tudod adni.
2/4 anonim válasza:
Fiam 2 hónapja bölcsis, akkor volt 21 hónapos, én már nagyon vártam, hogy mehessen. Már ősszel akartam vinni, de csak most nyitott a bölcsi. Imádja. Én még itthon vagyok nyárig, de tudtam, hogy szüksége van ráem olyna pici már egy 2 éves, igen is kell neki a bölcsi, szóval örülj neki, hogy mehet. Enyém egyébként egyáltalán nem beszél, de így is imádja a bölcsit.
3/4 anonim válasza:
Nekem a kicsi csak ősszel lesz bölcsis. A tesoja most kezdte az ovit.
Es en annyira látom, mennyire nagyon kell a gyereknek a gyerek társasága, hogy tudom, a bölcsiben jol fogja magát érezni!
4/4 anonim válasza:
szeptembertől lesz bölcsis, 2 évesen. én nagyon örülök neki, hogy gyerekek közt lesz. Biztosan imádni fogja, én csak amiatt aggódom, hogy egyből napi 7-8 órát kell majd ott lennie. De ha nem megyek dolgozni, nagy bajban leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!