Kisgyerekednek hány bugyija van?
Most akarok venni kisfiamnak, remélem hamarosan nem kell pelenka.
Anyukák, nektek hány bugyitok van? Most pakolásztam a szekrényben, és nekem szerintem nagy sok van. Kíváncsi vagyok másnak mennyi van?
Neki 15, nekem meg kb 8 tanga, 8 hagyományos es 5 francia
Gyakran (heti 2-3 alkalommal) mosok, felesleges több.
En a kínaiban vettem a lányomnak a bugyit. 2-3 éves méretet, az teljesen jo.
Kisfiam még nem szobatiszta, de már vettem neki előre egy 10 db-os csomagot.
Nekem nagyon sok van, egy kb 1 méter széles fél méter mélységű fiók tele van :) Szortíroznom kéne, szerintem kb a felét sem hordom:)
Neked mennyi van kedves kérdező?
Én sem számolgattam eddig a bugyijaimat. :) Tudtam, hogy sok van, olyan 50 db-ra tippeltem, de ma megszámoltam és 90 db van és még néhány a szennyesben, ezek mind tangák. Van néhány teli fenekű bugyim és shortom is, ezek még kb. 10 db. Átválogattam és kb. 10-15 db-ot dobtam ki.
Soha nem gondoltam volna, hogy ennyi van! :))
7 vagyok.
jaaa, hogy arra is kíváncsi vagy nekem hány db bugyim van?
hát hallod arra én is :DDD
tuti 100 körüli, inkább több :)
van alvós "nagyi bugyik" meg tanga, francia amit nappal hordok, vannak szépek amiket csak ritkán veszek fel, de abból is vagy 20, van olyan amit csak a férjemnek veszek fel :P szintén elég sok azokból is, egy kupac olyan ami nagy, meg egy még nagyobb kupac ami kicsi már rám (de tudod, majd egyszer biztos jó lesz, tegyük el ;)), na meg jópár olyan is van ami azért van a szekrény mélyén mert nem kényelmes :)
2 ikeás nagyfiók :D
Kisfiamnak eddig 10 db bugyija van, de még vennem kell legalább ennyit. Úgy látom ennyi elég szokott lenni.
Azért jó látni, hogy nem csak én vagyok bugyimániás! :DD
Nekem is vannak pamutok, pamut+csipke, és tiszta csipke és olyanok, amiket én is a férjemnek veszek csak fel.
A rendes bugyikat én nem szeretem annyira, ami van azt a szülés utáni időszakra vettem és csak akkor is hordtam.
Köszönöm, hogy ilyen sokan válaszoltatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!