3 év körüli fiúnak mit ajánlanátok szülinapi ajándéknak?
Illetve e te gyerkőcöd mivel szeret játszani?
Egy örökmozgó,nem igazán ül meg sokáig egy játékkal!Sokat vagyunk kint az udvaron,mióta ilyen jó idő van szinte egész nap:csak enni,aludni járunk be!
Van kint csúzdája,homokozója,labdájai,mindenféle járgány(motor,roller,gokart,lábbal hajtós traktor stb)nyáron medence stb!De mégis valami kinti játékot szeretnék neki de nem igazán van ötletem!
Ami nagyon tetszik nekem az egy kicsit húzós az ára:
http://www.youtube.com/watch?v=kJAHafFzLoA
Na szóval ajánljatok valamit amivel a ti fiatok szívesen eljátszik
Trambulin ? (hasonló árkategória, az enyémek imádják ha van lehetőségük kipróbálni ki sem tudom csalni őket semmivel. Sajna mi panellakók vagyunk így nálunk nem opciósak a saját kerti cuccok)
Az egyik nagyinál van olyan kis asztalka, ami magas peremű, abba szoktunk nekik sarat csinálni, azt is szeretik (bár ha van homokozótok akkor gondolom ez kilőve)
talán kis bunkert/játszóházat is kaphatna, ha még nincs neki, azt éveken át élvezhetné...
A fiam amúgy szintén 3 éves, a nagymozgásos játékokat is imádja, meg a puzzlee-t, lego-t is.
Köszönöm a válaszod!
Trambulinja is van.
Homokozóba szoktam neki csinálni nyáron sarat.
Kis házikója is van,Apa csinálta neki fából tehát az is kilőve.
Hát igen végül is szinte minden létező kinti cucca van.
Esetleg valakinek van tapasztalata Hot Wheelses pályákkal kapcsolatban!Egy 3 éves szereti??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!