A fiam szinte állandóan pödri a haját. Mit tehetnék hogy le szokjon róla?
Ez most ugye vicc akar lenni? De annak se jó.
Azért kösz a próbálkozást de nem hiszem egy mű copfot fogok rakni a fiam fejére és a verés se hiszem jó ötlet.
10 éves a fiam és mint írtam, már cumizás közben is csinálta vagyis még 1 éves se lehetett amikor elkezdte talán csak akkor nem húzta ki a haját.
Köszönöm az eddigi válaszokat és bocs az elsőtől kicsit túl reagáltam a válaszodat.
Az hogy ki is tépkedi, aggasztó dolog,én elvinném gyerekpszichológushoz (engem is vittek gyerekkorban a szüleim, én a körmömet rágtam, arra emlékszem, hogy rajzolnom kellett, meg beszélgetni)
Folyamatosan, mindig csinálja? Vagy csak ha unatkozik, tévézik? Pótcselekvés? Vagy feszültségoldás?
Amúgy egy ismerősöm még bőven 30 felett is pödri a haját, ha ideges,úgyhogy nem biztos, hogy nagy a baj,lehet,hogy tényleg csak rossz rögzült szokás,de én a tépkedés miatt azért elvinném orvoshoz.
-Ninu-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!