Ovis Anyák napi köszöntés?
Figyelt kérdés
Nálatok is fel kell köszönteniük a gyerekeknek az Óvónéniket ANYÁK napján?? Én ezzel nem értek egyet, és eléggé túlzásnak tartom. Van Pedagógus nap, van Nőnap, amikor rendben van a dolog, de az ANYÁK napjához semmi közük. Nálunk minden gyereknek 1-1 szál virágot kell vinni az óvónőknek, és fel kell őket köszönteni!!!2013. ápr. 16. 12:29
1/5 anonim válasza:
jesszus,ilyenről még nem halottam.
nálunk a gyerekek készülnek műsorral,ajándékkal az anyukáknak
2/5 anonim válasza:
Az óvónőket???? Soha nem hallottam erről. Pedagógus napon, karácsonykor kaptak valamit a csoporttól, nőnapon csak a kisfiúktól, névnapot azt köszöntött aki akart (ki egy szál virággal, ki csak mondta az óvónőnek). Ezt így kérték??? Vagy hogyan jött ez elő?
3/5 anonim válasza:
ehhh :D ez jó! :D
ugye ez vicc???? :)
nálunk anyáknapi kirándulás van, az összes anyuka és gyerek megy, mondjuk számomra még kérdéses, hogy kapok-e szabadnapot, mert szünet van, hogy már ég a fejem a munkahelyemen :(
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, így kérték.
Adnak elő az anyukáknak a gyerekek, aztán felköszöntik az otthonról vitt virággal az óvónéniket...
2013. ápr. 16. 12:39
5/5 anonim válasza:
A többi szülő erre mit mondott? Ezt meg kellene együtt beszélni az óvónőkkel. Ez sehol sem elfogadott, az anyák napján mindenki a saját felmenőit köszönti, megköszönve, hogy őt nevelte, nem másét.
Udvariasan jelezni kéne, hogy pedagógusnapon köszöntve lesznek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!