Nem igaz, hogy mindig megveszik az orrom elől, ajánlanátok valami hasonlót helyette?
Nincs lehetőséged arra, hogy valakit megkérj vigyen neked egy ilyet az IKEA-ból? Vagy olcsóbban szeretnéd megvenni?
Én, ha vidéki barátnőhöz megyek mindig kérdem, hogy mit vigyek az IKEA-ból, tudom, hogy csak egy db valamiért hülyeség feljönnie :)
Még időben vagy ezzel, mert valószínűleg magas lesz neki az asztal és a szék. Addig még simán belefuthatsz olyan aukcióba, amit sikerül megnyerni és az eladó reagál is!
Az én kislányom a 2. szülinapjára kapta az asztalt és a két széket, és még akkor is picit nagy volt neki, de nagyon igazad van, hogy venni akarsz, mert szuper dolog, augusztusban lesz 3 éves, és imádja az asztalkáját, csomót ül ott.
Nekünk ez vált be nagyon, egyik széken ül ő, másik széken a felnőtt (és kibírja a súlyunkat a szék):
Ez is ikeás, szóval közelebb nem vagy a megoldáshoz, de ahogy írtam, szerintem még nem vagy elkésve!
Nekem 2,5 a lányom, de mi lecseréltük ezt a tipust, mert megmondom őszintén nem jó. Túl könnyű, és a szék nagyon borulékony egy kúszó, mászó gyereknek. Állati sokat esett el vele. Ráadásul könnyű, így ha nekitámaszkodott, akkor is esett mert az asztal simán odébbcsúszott a támaszkodástól. Szóval az jó, hogy le van kerekítve, de én műanyagot még 1x nem vennék se asztalból, se székből.
A fát ajánlom, sokkal jobb minden szempontból, kivéve a lekerekítést, de azt 1-2 koccanás után megjegyzi a lurkó, és már odafigyel rá. :-))
Én is mindig így járok!Ha netán találok,akkor a postát/futárt nem vállalja az eladó! :S
Vettem ezt az olcsó műanyag asztalkát székkel,hogy legyen végre vmi,de már szívesen lecserélném!
Én is eladtam az ilyet, pont tegnap. Vettem helyette fát. Én nem szerettem, mert nagyon borulékony, könnyű, ha nekitámaszkodott a fiam már borult is. Nem szertte.
Amúgy nem vagy még elkésve, mert kicsi még a fiad, nem fogja használni. Az enyém 22 hónapos, de még mindig nem ül az asztalhoz, csak a székeit tologatja. Szóval ne add fel, biztos fogsz még találni időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!