Ajánlanátok itató poharat?
A lányom 2 éves, cumisüvegből issza az esti tejet, meg ha nincs bölcsiben, akkor ebéd után 2-3 üveg teát is megiszik. Egy éves koráig sok csőrös itatót próbáltunk, de egyikből sem ivott.
Most ő maga mondta, hogy dobjuk el a cumisüveget, és vegyek neki itatót. De nem tudom, milyen lenne jó? Sport kupakos? Azokban van szelep? Vagy mit ajánlotok ekkora gyereknek?
Nekünk ilyen van. Kisfiam 13 hónapos, eleinte nem kedvelte de most már ügyesen iszik belőle.
szia!
Mindenkép olyat ajánlok, amiből nem folyik ki a tej.. mármint ha fejreállítod a poharat.
Én most vettem ezt, bár nem a legolcsóbb.. de szuper. A többi itatópohárral szemben, ebben a szívókájánál nincs külön műanyagbetét amit nem lehet kiszedni és elmosni SOHA :) viszonylag nagy az űrtartalma és kényelmes megfogni a gyereknek, mert két füle is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!