Lehet valahol ilyet kapni?
Figyelt kérdés
Kisfiam szereti az eper ízű golyókkal töltött szívószálat.
Nem lehet zacskós kiszerelésben valami hasonlót kapni?
2013. ápr. 15. 09:06
1/7 anonim válasza:
Kínaiban 150Ft, minimaxos, a Penny-ben is lehet kapni, az nem minimaxos, de az íze ugyanolyan, 200Ft. 4 vagy 5 darab van benne :)
2/7 A kérdező kommentje:
Nem szívószálat szeretnék hanem zacsis kiszerelést.
( most a Pennyset issza)
2013. ápr. 15. 09:15
3/7 anonim válasza:
Ja, már értem, csak golyókat szeretnél :) Bocsi :) Olyat sajna még nem láttam sehol :)
4/7 anonim válasza:
Szerintem a zacskós már nem is lenne olyan érdekes. Ebben nem az íze jó, hanem a látvány. Tényleg nem kioktatásképpen, mert az enyémek is szeretik, de baromi egészségtelen cukros szar, tehát bőven elég lenne napi 1 db, nemhogy nagy mennyiségben vedd. Ha csak az íz a lényeg simán eléred ha teszel egy kis eperszörpöt a tejbe.
5/7 anonim válasza:
Csak golyót szerintem nem lehet kapni. Én egy kicsit drágállom a Minimaxosat, így én is inkább azt csinálom, hogy szörpöt öntök a tejbe, és isszák szívószállal.
6/7 anonim válasza:
Csak szivoszálas kiszerelésben van tudtomal ,gyerekeim is szeretik de drága .
7/7 anonim válasza:
Juj nálunk is nagy favorit, de pont az epreset nem kóstolták még, a vanilia, banán és kakaósat nagyon szeretik. Pedig egyik fiam sem valami édesszájú, de ezért nagyon oda vannak. Tiszta cukor.... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!