Aki DD Step cipőt vesz/vett tavaszra 2 év körüli kislányának zárt bakancsot vagy szandálcipőt vesz/vett? Képet is linkeljetek ha lehet!
Figyelt kérdés
2013. ápr. 13. 09:31
1/5 anonim válasza:
Én ilyet vettem iker kislányaimnak. És most látom, hogy leakciózták! Nagyon kényelmes nekik,szeretik. És az ajándék vászoncipő is szuper!
2/5 anonim válasza:
Én ilyet vettem, de van mellé egy zárt fűzős Siesta cipője.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Első válaszoló én is valami ilyesmiben gondolkoztam, mert ezt még nyáron is jobban ki tudná használni ha hűvösebb idő van.
2. válaszoló biztos ezt a linket akartad elküldeni???? :)
2013. ápr. 13. 13:26
4/5 anonim válasza:
Nem. :)
Tavaly volt egy ilyen fazonú cipője, az Elefanten volt, és azt nyáron is sokszor rá tudtam adni, szóval ki volt használva rendesen.
De én mindenképp javaslom a zárt cipőt is mellé.
5/5 anonim válasza:
Ugyanolyat vettem,mint amit a 4. válaszoló belinkelt.
Illetve őszről jó volt még neki a nem béléses, de zárt cipője: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!