Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek érdemes lenne...

Szerintetek érdemes lenne elvégeznem a dajka sulit úgy, hogy jelenleg itt a környéken nincsen üresedés?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a gyerekeket, sajnálom nagyon, hogy annak idején a suliba nem ilyen irányba mentem el. Most irodai munkát végzek, de nem szeretem. Nekem ha a gyerekek között vagyok, akkor megnyugszom,ezért gondoltam, hogy elvégeznék esetleg egy ilyen tanfolyamot. Már érdeklődtem a környéken az ovikba, mindenhol telt a létszám, nem keresnek jelenleg dadust:-(
2013. ápr. 12. 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem van ilyen végzettségem,de sokat nem érek el vele.Itt az oviban a dajkáknak nincs végzettségük,de régóta dolgoznak,nincs csere...Aztán meg ha üresedés lenne,hamarabb vennének fel ismerőst,rokont,mint pl engem,szakképzett dajkát.Pár éve próbálkoztam...Akkor vettek fel egy szakképzetlen barátnőt...Előírás ide vagy oda..
2013. ápr. 12. 14:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod!

Igen, én is így érzem, ha lenne is papírom, akkor sem lenne sok esélyem:-(....egy ismerősöm nekem is mesélte, hogy a közeli oviban keresnek dajkát,az állás meg van hirdetve, de már a hirdetéskor meg is volt, hogy kit vesznek fel:-(

2013. ápr. 12. 14:41
 3/4 anonim ***** válasza:

valóban ez így működik sajnos. amúgy nem is előírás, hogy dajka végzettség legyen, anyósom 20 évig volt dajka ápolónői végzettséggel, úgy került oda, hogy az ápolónők ovikban is gyakorlatoznak...

de ha van gyereked eleve ki van lőve a dajka szakma szerintem, mert nem összeegyeztethető, legalábbis én úgy látom.

nálunk az a módi, hogy amelyik dajka terhes lesz, elvégzi az óvónőit :) az 6 órás munka, több fizu, a dajkák nálunk reggel 6-8 között mennek, attól függ, hogy ügyeletes-e és du.5-ig ott van.

hova teszed a gyereked míg 9-11 órát dolgozol? :S

na meg a másik, hogy ha ilyen végzettségem lenne akkor én inkább magán óvodába mennék 3x annyi fizetésért, ott kérdezd meg ha van nálatok ilyen vagy csana, hátha esélyesebb :)

2013. ápr. 12. 15:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, hogy elmondtad a véleményed, igen, igazad van!

Megpróbálom megkérdezni a magánbölcsibe, hátha ott több sikerem lesz, de nem hiszek benne:-(

2013. ápr. 12. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!