Lányom mindent megeszik nyersen, a kedvence a hagyma, de bármit képes nyersen megenni.
De állítólag én is ilyen voltam kiskoromban, kimentem a kertbe és legeltem. :)
Ne keseredj el viszont, mert nem csak a nyers zöldségekben van vitamin. Ha azért nagyjából változatosan eszik, akkor nem lesz gond.
2013. ápr. 12. 09:21
2/14 krisztivan válasza:
Fiam is a legelős fajta.2.5 éves.De én is mindig mindent megkóstolok,beleharapok tehát tőlem is ezt látja itthon.Ezért neki is természetes volt már kicsinek is hogy bármibe belenyalhatott,mindent megkóstolhatott.Tavaly nyáron a kertből spenót levéllel jött elő:-))
2013. ápr. 12. 09:26
3/14 anonim válasza:
semmit 4 éves
2013. ápr. 12. 09:31
4/14 A kérdező kommentje:
én is mindennevö vagyok van hogy kimennék a kertbe és lelegelném az összes zöldséget de a lányomat az istenért nem tudom rávenni pedig jo moka
egyenlőre a retket nem szereti és a paprikát kiköpi. nagy lelkesen rágcsálja, de azt mondja, hogy a héját nem szereti :O
2013. ápr. 12. 09:35
7/14 anonim válasza:
Kislányom is mindenevő. Paprika, paradicsom, retek, srépa, csemegehagyma, lilahagyma, karalábé.
Ne aggódj. Ha oviba kerül, úgyis enni fog.
2013. ápr. 12. 10:14
8/14 anonim válasza:
A fiam a paradicsomot imádja, azzal képes lenne jóllakni, de ezen kívül más zöldséget nem eszik meg nyersen. Rágcsálja a retket, paprikát is, de végül mindig kiköpi. 2 éves
2013. ápr. 12. 10:14
9/14 anonim válasza:
2 éves
Retek, uborka
...jaa, és a savanyú káposzta
2013. ápr. 12. 10:22
10/14 anonim válasza:
Én oviban kevesebbet ettem. :)
De ne aggódj, még változhat a lányod! Kínálgasd, csinálj a zöldségekből formákat, és talán akkor megeszi. Bár túlerőltetni is felesleges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!