Hogy tudtok rendet tartani 2 gyerek mellett?
Nem mindegy, hogy néha úszik a lakás vagy folyton. Nem mindegy a kis kupi vagy a nagy kupi. Nem arról van szó, hogy a gyerek (a nagyon kicsire gondolok) nem csinál rendet, hanem arról, hogy nem képes napokig rendet tenni a szülő. A gyerekek még sokat alszanak (úgy értem, összesen), ha máskor nem, akkor rendet lehet tenni. Játékokat elpakolni nem 3 órás meló.
Nem kell itt vitatkozni, időt kell találni a rendrakásra. Én a környezetemben nem láttam és most se látok olyat, hogy anyuka zsíros hajjal megy a gyerekért oviba, míg másik két kisebb is van (például). Sokan meg arról is panaszkodnak, hogy hajat mosni nincs idejük. Akármit mondtok, ez beteges. 2 darab perc hajat mosni, ha ennyire siet valaki.
Nem folyton úszik a lakás, mert egy nap, egyszer rendet teszek. Takarítok, tehát kosz sincs. Hajat is mosok:)
De egyszerűen az nem megy, hogy mindig úgy nézzen ki a lakás, mint a múzeum.
És az én gyerekeim olyanok, hogy ha fent vannak, tőlük nem tudsz pakolni, ha alszanak, akkor meg nem csöröghetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!