4 éves lányom az egész falat teli rajzolta! Most ilyenkor mi van?
Frissen volt festve a fal:( ha ezt az apja észreveszi...
Ott volt a kifestője, miért nem abba rajzolt? A ti gyereketek is csinál ilyet?
hohhó :)
Van egy rissz rossz szivacsunk azon dormeo fedő matrac...
Miután a falat telerajzolta és még mindig nem volt elég felhajtotta a fedőmatracot és kipingálta a szivacsot...
És büszke volt magára...
Most erre mit lehet mondani?
Szép munka volt Fiam...
Amúgy mindent rajzol.. van a crayola márkájú filc ez anya barát filc, nedves ruhával rögtön letörölhető, ruhákból nyom nélkül kimosható.. Már azzal rajzol :)
Így ha elkapja a fantázia és mégis a falat találja meg a 2 négyzetméteres paravánja helyett akkor csak letörlöm és kész...
Mi emeleten lakunk és egy fehér bútorlappal " paravánnal" van az ajtó elzárva előle mert tökéletesen nyitja zárja. Erre kerekeket szereltünk hogy gurulós legyen. Oda azt rajzol amit akar :)
Tavaly előtt kifestettük a konyhát.Kislányom másnap kifestette piros cerkával, ami nem lemosható.Másnap a fiam az olajos kezét végighúzta a falon.3. napon kiesett a kezemből a cumisüveg és a kakaó szétszált a falon.Utólagbelegondolva tök jót nevetek!!
Nincs még vége!!!
Nem rég újra festettük,Tesóm eljött és bundáskenyeret sütött és annyira pattogott az olaj hogy több helyen megmaradt a helye.Férjem mérges volt mert tényleg friss festés volt.Erre rá egy hétre férjem vitte ki az olajat és elejtette a tálat és az úgy szétszált,hogy a lámpától kezdve a plafonig az ajtóig (nem kicsi a konyha)minden olajba úszott,köztük a fal is.A gyerekek körbe színezték már grafittal ami szintén nem jön le rendesen.Úgyhogy én egy ideig nem festek az tuti!!!!!
Ne legyetek mérgesek,nem ér annyit az egész!!
A lányom 2,5éves, egyik nap nagyon csendben elvolt a szobájukban. Hát rajzolt a hölgy, sajna a falra. Mikor rászóltam, megkérdeztem hová kell rajzolni, mint a villám elrohant a füzetéhez rajzolni tovább.
Idén festünk:D
De a gyerekek rajzolására. A védőnő jött 2éves státuszt megcsinálni. Kérdezte rajzolgat e a kicsi, csak körbemutattam, válasszon melyik tetszik neki. Sajna a csemetéim imádnak a falra is rajzolni. És már ötletem sincs, mit kéne még mondani-tenni, hogy ne tegyék.
Egyenlőre csak szépen tisztasági festést csinálunk, ha elhagyják a falfirkálást, akkor lehet csinosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!