Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, ti költötök magatokra...

Anyukák, ti költötök magatokra, ha igen, havonta kb milyen összeget?

Figyelt kérdés

kiváncsi vagyok más mennyit költ kb magára havonta.Szerintetek 6 ezer ft luxus amit magamra költök havonta?

Megvan mindenünk ami kell,nem dőzsölünk egyáltalán,de éhen sem halunk,teljesen átlagosan élünk.Havonta kb 6 ezer ft-ot költök magamra,ami hol fodrászra megy el pl,vagy valami ruhadarab,kozmetikai cikk,vagy ha ritkán beülök a barátnőmmel egy kávézóba..stb,de van hogy a gyereknek veszek abból is valamit.Szerintetek ez sok ez a 6 ezer ft?Nem a gyerektől,meg senkitől nem veszem ezt el,tehát neki ettől meg van mindene.

2013. ápr. 10. 10:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

én költök magamra,de sokszor sajnálom magamtól

szoktam járni kozmetikushoz,fodrászhoz,ha ruha kell megveszem,bár a divat nem igazán érdekel

most bicajt vettem magamnak,igaz használtan 20 ezerért,meg hozzá lakatot 8 ezerért,bár ezeket a névnapi és szülinapi pénzeimből vettem

de ha kell valami,megveszem

a gyerek ennek nem látja kárát,mindent megkap

2013. ápr. 10. 12:55
 12/19 anonim ***** válasza:
20%
Nem költök magamra egyáltalán, mióta megszületett a lányom (másfél éve). Olyan kiadásaink vannak, nem tehetem meg, és nem vagyok rá büszke. Vagy ha megtenném, a férjem megnyúzna jogosan.... Bár ő néha dohányzik, és szokott kólát meg csipszet is venni a munkahelyen. Le sülne a képemről a bőr, ha magamra vennék valamit. Ráér még szeptemberig, akkor fogok munkába állni. Akkor majd lesz egy fodrász, és néhány új nadrág, cipő.
2013. ápr. 10. 13:08
 13/19 anonim ***** válasza:
nem értem, mi volt olyan lepontozandó a válaszomban... :(
2013. ápr. 10. 14:00
 14/19 A kérdező kommentje:
nekem mindegyik válasz hasznos,én mindenkit felpontoztam kivétel nélkük!
2013. ápr. 10. 14:10
 15/19 A kérdező kommentje:
*nélkül
2013. ápr. 10. 14:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom pontosan megmondani az osszeget, de ami kell az kell. Munkába járok és nem hanyagolhatom el magam. Azért a ruhát, cipot, pipere dolgokat megveszem ha épp szukség van rá. Fodrászhoz kéthavonta megyek vágatásra. Festeni otthon festettem, de most már azt abba hagytam, mert kisbabát várok. Ugyan ugy megvesszuk a dolgokat a férjemnek is és a kislányomnak is.
2013. ápr. 10. 15:34
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát lehet hogy én valamit rosszul csinálok de a gyed-em a fizetésemhez képest olyan kevés hogy amióta megvan a baba nem nagyon tudok magamra költeni se fodrász se ruha épp az alapvető dolgok sampon,stb.
2013. ápr. 10. 16:50
 18/19 zabmester ***** válasza:

Ha marad, akkor igen. Mármint ilyen nagyobb dologra gondolok. Apróságokra persze, rendszeresen, hiába nem létszükséglet, ha úgy érzem, belefér a keretbe, akkor olykor meglepem magam valamivel, de ezek tényleg csak kis dolgok.

A nagyobb dolgokkal meg úgy vagyok, hogy bele kell kalkulálni a költségvetésbe, mert azért nem járhatok az utcán szakadtan, vagy rohadó talpú cipőben, vagy akármi. Ha valami drágább dolgot szeretnék, azt meg összespórolom, és mondjuk nem abban a hónapban veszem meg, amikor kipattant az ötlet a fejemből, hanem az árának a felét elteszem, következő hónapban meg már hozzá tudom tenni a másik felét.

2013. ápr. 10. 17:03
 19/19 anonim ***** válasza:
Ó hát szerintem ne legyen lelkiismeretfurdalásod! Bár az igaz, nem ismerem az anyagi helyzeteteket, de szerintem az ember (összegtől függetlenül) megérdemel egy kis kényeztetést! A párod nem szeretné, ha egy magabiztos, szép nő mosolyogna rá? Én pl. most lelkileg kicsit lenn vagyok és most döntöttem el, hogy elmegyek egy divatfotózásra, ami meg 10 ezer forint! De ez most úgy érzem kell az önbizalmamnak! És mióta ezt eldöntöttem, máris jobban érzem magam és nagyon várom!
2013. ápr. 10. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!