Mitől lehet, hogy sűrűn és "hosszan" pislog a fiam? Amúgy semmi egyéb baja nincs.4 éves
Figyelt kérdés
Múlt héten beteg volt, az orra még picit most is folyik, de más baja nincs. Szombaton délelőtt elmentünk lófrálni, aztán délután kezdődött ez a pislogás dolog. Olyan, mintha fáradt lenne, de közben meg nem alszik többet, mint amúgy. Jövő héten megyünk majd a védőnőhöz/dokihoz.2013. ápr. 9. 17:35
1/5 anonim válasza:
Nem panaszkodik, hogy homályosan látna, vagy olyan lenne mint ha valami a szemébe ment volna, nincs bevérezve, ha lehúzod a kis szemét nincs benne semmi, ha becsukja és óvatosan meg nyomkodod nem fáj neki, szemöldöke vagy a szeme alatt ha megnyomkodod nem fáj?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem, semmi ilyen. Egyik este mondta, hogy fáj, de azóta, ha kérdezem, mindig azt mondja, hogy nem fáj neki. És amúgy tiszta a szeme.
2013. ápr. 10. 09:10
3/5 anonim válasza:
1 vagyok. Sajnos nincs akkor ötletem. Ha valami fertőzés akkor az előbb utóbb valahogy ki fog jönni (bevérzik, bedagad, fáj stb.) Esetlege gy picike pattanás szerű nincs a kis szemhéján belül, nekem szokott olyan lenni és iszonyat kellemetlen, de 2-4 nap alatt magától elmúlik. Vagy esetleg a nátha ráhúzódott a homloküregére és az okozza. Majd írd meg mi lett.
4/5 anonim válasza:
1 vagyok: még annyi, hogy próbáljátok meg egy picike kamilla teával borogatni, csak egy picikét. (enyémek elszokták viselni, "szépség szalonost" játszunk olyankor")
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet :)
Nem látok rajta semmit, de majd megpróbálom megint megnézni neki. Én még allergiára gyanakszom, de amúgy gőzöm sincs....
A szépségszalon nálunk nem bejövős, mert fiú, de valahogy majd rádumálom :D
2013. ápr. 10. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!