Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti hasonló esetben szólnátok...

Ti hasonló esetben szólnátok a szomszédotoknak?

Figyelt kérdés
A felső szomszédban egy kisgyermekes család lakik, 5 év körüli a kisfiuk. Hetek óta minden hétvégén arra ébredünk, hogy a kisfiú ugrál, a plafon döng. Nincsenek nagy igényeim, ha hétig aludhatnék, egy szavam sem lenne, de ő sajnos 6 óra táján kezdi. Nem sima lépések zajára gondolok, inkább mint amikor valaki páros lábbal ugrál, ez megy reggel fél hétig, hétig. Tudom, hogy egy gyereknek szüksége van játékra, mozgásra, de bunkóság lenne megkérni a szülőket, hogy valami csendesebbet játsszon olyankor? Hétköznapokon 4:30-kor kell kelnem és bár szeretem a gyerekeket, ezt a helyzetet kicsit túlzásnak tartom. Ti szólnátok emiatt a szomszédaitoknak?

2013. ápr. 8. 11:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk szólt a szomszéd, pedig nem is reggel 6 volt, hanem délután.

Ha normális stílusban közlöd a mondanivalódat, sztem vevők lesznek rá. Nem biztos, hogy tudják, hogy hozzátok mennyi hallatszik át.

2013. ápr. 8. 14:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Földszinten lakunk, tégla, vasajtó. Nem érint a téma, de azért azt leírom, hogy 3 gyerekem van, és igen, elvárható egy 5 évestől, hogy ne őrjöngjön hajnalban.

Nekem a 4 éves és a 2 éves is csendben játszik, amikor a kisöccsük, aki 4 hónapos alszik. Naponta 3x.

Megtanítható és elvárható még egy 2-3 évestől is ez.

Elemi intelligencia kérdése a hajnal egyébként.

Nyugodtan szólj nekik. Azért, mert gyerekük van, azért nem az ővék a világ!

2013. ápr. 8. 15:53
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A kommentjeidből ítélve szerintem ezt tök normálisan el tudod nekik mondani, sőt még ha sütit is viszel, akkor a normális szülő ezt megérti és próbál hatni a gyerekre. Azért egy 5 évesre már kell, hogy tudjon hatni a szülő. Le lehet azt a gyereket foglalni másképp is, rajzolás, gyurmázás, festés, akkor még mesét is nézhet stb. Tehát egyáltalán nem nagy igény amit kérsz tőlük. Tudom, hogy nem mindenkinek van nyugodt gyereke, annak ellenére, hogy az enyém az, de egy örökmozgó gyereket is érdekel a mozgáson kívül más elfoglaltság. Sok sikert!
2013. ápr. 8. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!