Normális, hogy ennyiszer beteg?
Figyelt kérdés
Kisfiam kiscsoportos, ősszel kezdte az ovit.
Addig egy kezemen megszámolom hányszor volt beteg, egyszer kapott életében antibiotikumot, 2011 tavaszán kapott utoljára lázcsillapítót.
Most meg december óta folyamatosan beteg :( 1 hét ovi, 1 hét otthon. Múlt héten ment, ma már lázas :( Kéthetente orvoshoz megyünk. Normális ez? Már kapja az immunofortét, de úgy látom fölöslegesen.
Úgy sajnálom szegénykémet :((
2013. ápr. 7. 21:48
1/2 anonim válasza:
Sajnos ez így megy.Az én fiam egy hónapja kezdte az ovit és másodszor beteg.A gyerekeknek egyébként nagyon eltérő az immunrendszerük,és a betegséghez való viszonyuk.3 gyerekem közül a legnagyobb nagyon beteges volt(sajnos én is tettem érte az állandó fertőtlenítéssel)a középsőm szinte sosem beteg,oviban sem volt jellemző,gyorsan lefut nála láz nélkül.A fiam meg most folyamatosan 39,5 fokkal van.Amúgy eddig nem volt beteges.Az immunerősítőkben én nem hiszek.Ki kell alakulni a saját védekezőrendszernek,és ennek most van itt az ideje.Az orvosunk szerint a multivitaminokkal és hasonlókkal pl. pont ezt gátoljuk,csak összezavarja a szervezetet.C vitamint adok csak.
2/2 anonim válasza:
Normális. Az immunrendszere új kórokozókkal találkozik és megküzd velük. Később már gyorsabban legyőzi őket, ennek örülni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!