Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek Bogyó és...

Mi a véleményetek Bogyó és Babóca könyvekről és az Anna Peti Gergő könyvekről?

Figyelt kérdés
Egyik fórumon ezt írták az óvónők: fájdalmasan primitiv sekélyes nincs története bugyuta

2013. ápr. 6. 18:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%

A lányom 2-3 évesen imádta. Van egy pár könyvünk. Szerintem bevezetésnek jó volt, amíg fel nem nőtt a kicsit hosszabb mesékhez. Teljesen érthető volt számára, tudott azonosulni a szereplőkkel, jó volt a rajz is hozzá. Lehet, hogy bugyuta és tényleg nem sok története van, de kicsiknek fogyasztható.

Már 4 éves és nem különösebben érdekli. Most már végighallgat hosszabb állatmeséket, magyar népmeséket.

2013. ápr. 6. 20:26
 12/22 anonim ***** válasza:
85%

Az én lányom még nincs két éves(20 és fél hónapos), mindkettőt nagyon szereti.Az összes szereplőt sorolja a Bogyóból. Semmi más mese nem érdekli még, csak ezek, de minden este kéri, hogy olvassuk. Én szívesen olvasom neki, valóban egyszerű mesék, de egy alig két évesnek bőven elég. És nem gondolnám, hogy attól, mert én jónak találom és nekünk tetszik, mi egy egyszerű,primitív, sekélyes emberek lennénk(mert valami ilyesmiket is írtak hozzászólók)...

Tény, hogy majdnem minden happy az Anna Peti sztorikban, de most miért ne legyen az? Miért kellene szomorúságról, problémákról írni?

És valóban tanító jellegű történet is van benne/bennük, mint ahogy valaki írta is előttem.

Szerintem inkább kedves, mint fájdalmasan primitív...

De mindenki maga dönti el, mit olvas a gyerekének (olvas-e egyáltalán), mit nézet vele a tv-ben...

2013. ápr. 6. 22:14
 13/22 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon kedves könyvek :) a lányom nagyon szereti...azért kiványcsi lennék akik "lehúzták",azok mit olvasnak a gyerekeknek????
2013. ápr. 6. 22:29
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
2-3 évesnek tökéletesnek tartom, de egy 4 éves vagy idősebbnek már kevés. Szerintem egy okosabb, érdeklődő, nyitott 4 éves nem kíváncsi már rá, sokkal összetettebben gondolkodnak már ekkor. Ők már nem olyan picik, mint egy 2-3 éves gyerek.
2013. ápr. 6. 22:32
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Mit olvasok a 4 évesemnek? Pl. ezt: Szutyejev: Vidám mesék
2013. ápr. 6. 22:33
 16/22 anonim ***** válasza:
17%
2 éves fiamnak ezeket olvasom: Micimackó,Disney mesék,Magyar népmesék,Állatmesék,Kisvakond stb.
2013. ápr. 7. 08:52
 17/22 anonim ***** válasza:
75%

2-3 éves gyereknek nagyon jó. Nekik állatos történetek kellenk.

2 évesen a bogyó és babóca volt a sláger, most 3 évesen az annapetigergő.

nekem a rajzk személy szerint nem igazán tetszenek, mert utálom, ha vízfejű a rajz :)

de a gyerekeknek nagyon jó.

off: az ovó néni szerint mi a jó?

csak ivel én kapta dvd-n régi, klasszikus dörmögőék kaladnjait: minden történetben verekednek... akkor a mazsola és tádé annyira bugyuta, a 2 évest sem köti le....

2013. ápr. 7. 11:10
 18/22 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, látom, tele van félregépeléssel... mivel én kaptam, így akartam írni.
2013. ápr. 7. 11:11
 19/22 anonim ***** válasza:
67%

utolsó vagyok: micimackóban a történetek túl hosszúak; a filmben a tigris mindig izé-zik.

emberes mese (hófehérke, hamupipőke, stb...), magyar népmesék, nem ennek a korosztálynak, hanem a kisiskolásoknak valók.

ja, a mickey mause film végén ezt éneklik: "hurrá, hurrá, ez a király"... valaki szerint ez 2-3 évesnek való?!?!

2013. ápr. 7. 11:13
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Mese olvasásról volt szó,nem mese nézésről,amúgy meg sokkal értelmesebb a Micimackó rajzfilmben is,jó hogy nem már rosszul kéne éreznem magam,mert bugyuta történetnek tartom ezeket a a könyveket én nem vagyok hajlandó a gyerekemet ezekkel tömni,2-3 éves is nagyon értelmes nem kell lenézni,hogy neki ez a primitív mese való,nekem mindegy ki mit csinál,az én gyerekem nem fog ilyenekt sem nézni sem hallani..
2013. ápr. 7. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!