Ma hallottam egy anyukát, hogy tehéntejet iszik a gyereke, de már nem főzi fel?
Figyelt kérdés
Én azt hittem mindig fel kell főzni, úgy egészséges, anya is felfőzte nekem. Adja más is anélkül, hogy felfőzze?2013. ápr. 6. 13:39
1/9 anonim válasza:
a házitejet fel kell forralni még a felnötteknek is,igy elkerülve mindennemü véletlen fertőzésveszélyt.bolti tejet nem kell forralni egy (pl) 2 évesnek
2/9 anonim válasza:
csak a házitejet kell forralni, a boltit nem sosem kellett
3/9 kíváncsicska válasza:
A házi tejet mindig fel kell forralni.Én egyszerre felforralok 2-3 adagot utána már természetesen már csak melegítem.Mivel a házi tej nincs hőkezelve forralni kell.
De a minap volt a tv-ben hogy a bolti tejet sem ártana felforralni mielőtt megisszuk, hiába van hőkezelve
4/9 anonim válasza:
A házi tejet fel kell forralni, utána már csak melegíteni lehet/kell. Ha bolti tejről van szó, akkor az első időkben én azt is felforralom, de mondjuk egy 2 évesnek már nem kell.
5/9 anonim válasza:
a boltit nem kell felforralni, hiszen pasztőrözött, tehát hőkezelt
a házi tejet pedig saját magadnak kell az embernek hőkezelni..
én speciel nem szeretem a forralt tej ízét, sőt a meleg tejet sem, gyerekként sem szerettem
6/9 anonim válasza:
Sosem forraltam fel a bolti tejet egyik gyerekemnek sem. 1 éves koruktól isznak tejet.
7/9 alaszka válasza:
Bolti tejet én se forraltam sosem, 14 hónapos kortól kapott mind a két gyerekem.
8/9 anonim válasza:
Bolti tejet nem kell felforalni ,csak a házit.
9/9 anonim válasza:
A házi tejet mindig fel kell forralni, a boltit én nem szoktam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!