Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért rosszak a családi napközik?

Miért rosszak a családi napközik?

Figyelt kérdés
Egy fórumon ezt szajkozzák az óvó nők Igazuk van vagy tévednek?

#családinapközik
2013. ápr. 5. 23:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Melyik az a fórum?

Ha rosszindulatú lennék, azt írnám, hogy irigyek, de nem írom :-). Egyszerűbb 7-8 gyerekre figyelni, mint 25-30-ra.

Kislányom szeptember óta jár csanába és jó. Idén szeptembertől állami oviba fog járni, kiváncsi leszek, milyen lesz.

2013. ápr. 5. 23:16
 2/8 A kérdező kommentje:

Még nem szeretném meg nevezni de szeretnék ide linkelni egy párat egy pár megjegyzést

íme:

-az óvoda, az nevelési intézmény;

-a csana és ehhez hasonló egyéb kóceráj, AZ CSAK GYERMEKFELÜGYELETI "intézmény";

AZ, FELÜGYELETI ÉS MILYEN POCSÉK!

Felügyeletiiiiiiiiiiiiiii, ne vicceljünk már:) megőrzik őket, mint a szatyrot a keleti pu csomagmegőrzőjében.

egyenlőre ennyit írnék

2013. ápr. 6. 18:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Te tettél fel pár napja egy hasonló kérdést?

Nem érdekel, hogy ki mit mond. A családi napköziknek szerintem rengeteg előnye van. Ahová az én lányom jár, ott pl. a vezető főz, így annyit esznek, amennyit akarnak. Ugyanolyan foglalkozások vannak, mint az oviban, és mivel kevesen vannak, a kicsiket is érdekli és odamennek, hogy miről van szó. Kevesen vannak, így nem okoz gondot odafigyelni rájuk, mindig van idő arra, hogy elmondják, mi történt benn és válaszoljanak a kérdéseimre, amit az oviba ritkábban tudnak megtenni, mert nagyon sok a gyerek. Nem tudom, hogy azok az óvónők, akik ezeket mondják, mennyi csanát láttak belülről, de ugyanúgy, ahogy óvoda is van jó-és rossz, így van csanából ami jó és van ami rosszabb. De mivel nekik érdekük, hogy a gyerek odajárjon, mindent megtesznek, hogy ott is maradjon a gyerek, míg azért az óvodába nem feltétlenül van így.

2013. ápr. 6. 18:54
 4/8 A kérdező kommentje:

Családi napközik, mint "fejlesztő" intézmények? címmel írtam azért így mert a fórumról idéztem

Bár egy és úgyan az mind a kettő de ezt szánt szándékkal így írtam!

Ezek az óvónők állításuk szerint dolgoztak és láttak belűről csanát. Ők jelenleg önkormányzati óvodában dolgoznak.

De vannak kritikusai bőven ahogy a fórumokat olvasom. Köztük én is ott vagyok de én még nem szóltam hozzá egyetlen hozzászólásukhoz sem. Inkább csak csendes figyelő vagyok

2013. ápr. 6. 19:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Megtaláltam a fórumot, amit írtál :-) Most olvasom.
2013. ápr. 6. 19:13
 6/8 A kérdező kommentje:
írd meg a véleményedet! kiváncsi vagyok!
2013. ápr. 6. 19:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Nevetséges, nem kell vele foglalkozni.
2013. ápr. 6. 19:29
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Én is így gondolom!

Csak tudod bántó hogy egyesek mit meg nem engednek maguknak!Olyan gusztustalan alpári módon hogy elgondolkodtató hogy óvónők nyilatkozhatnak-e így egyáltalán?

Ha pedig valaki beolvas nekik akkor még nekik áll feljebb

2013. ápr. 6. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!