Miért rosszak a családi napközik?
Melyik az a fórum?
Ha rosszindulatú lennék, azt írnám, hogy irigyek, de nem írom :-). Egyszerűbb 7-8 gyerekre figyelni, mint 25-30-ra.
Kislányom szeptember óta jár csanába és jó. Idén szeptembertől állami oviba fog járni, kiváncsi leszek, milyen lesz.
Még nem szeretném meg nevezni de szeretnék ide linkelni egy párat egy pár megjegyzést
íme:
-az óvoda, az nevelési intézmény;
-a csana és ehhez hasonló egyéb kóceráj, AZ CSAK GYERMEKFELÜGYELETI "intézmény";
AZ, FELÜGYELETI ÉS MILYEN POCSÉK!
Felügyeletiiiiiiiiiiiiiii, ne vicceljünk már:) megőrzik őket, mint a szatyrot a keleti pu csomagmegőrzőjében.
egyenlőre ennyit írnék
Te tettél fel pár napja egy hasonló kérdést?
Nem érdekel, hogy ki mit mond. A családi napköziknek szerintem rengeteg előnye van. Ahová az én lányom jár, ott pl. a vezető főz, így annyit esznek, amennyit akarnak. Ugyanolyan foglalkozások vannak, mint az oviban, és mivel kevesen vannak, a kicsiket is érdekli és odamennek, hogy miről van szó. Kevesen vannak, így nem okoz gondot odafigyelni rájuk, mindig van idő arra, hogy elmondják, mi történt benn és válaszoljanak a kérdéseimre, amit az oviba ritkábban tudnak megtenni, mert nagyon sok a gyerek. Nem tudom, hogy azok az óvónők, akik ezeket mondják, mennyi csanát láttak belülről, de ugyanúgy, ahogy óvoda is van jó-és rossz, így van csanából ami jó és van ami rosszabb. De mivel nekik érdekük, hogy a gyerek odajárjon, mindent megtesznek, hogy ott is maradjon a gyerek, míg azért az óvodába nem feltétlenül van így.
Családi napközik, mint "fejlesztő" intézmények? címmel írtam azért így mert a fórumról idéztem
Bár egy és úgyan az mind a kettő de ezt szánt szándékkal így írtam!
Ezek az óvónők állításuk szerint dolgoztak és láttak belűről csanát. Ők jelenleg önkormányzati óvodában dolgoznak.
De vannak kritikusai bőven ahogy a fórumokat olvasom. Köztük én is ott vagyok de én még nem szóltam hozzá egyetlen hozzászólásukhoz sem. Inkább csak csendes figyelő vagyok
Köszi a választ! Én is így gondolom!
Csak tudod bántó hogy egyesek mit meg nem engednek maguknak!Olyan gusztustalan alpári módon hogy elgondolkodtató hogy óvónők nyilatkozhatnak-e így egyáltalán?
Ha pedig valaki beolvas nekik akkor még nekik áll feljebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!