Vennétek kisfiúnak konyhát?
Persze,ha az tetszik neki,vagy azt szeretné.
Az én lányom mindig távirányítós autót kér. :D
Az en kisfiam ovis es imadja a kiskonyhakat. Az oviban van 4 db. egymas mellett tele mindenfele kellekekkel es eddig akkarhanyszor mentem utanna o mindig ott pakolt ezerrel.
Oszinten irom, hogy csak azert nem veszek neki otthonra is mert felek, hogy akkor raunna es az oviban levo kiskonyhakra, nem lennenek szamara mar olyan vonzoak, ha itthon is jatszhatna veluk. Igy jo latni, hogy reggel orommel szalad be a terembe a kiskonyhahoz es van olyan jatek ott szamara amivel tudom, hogy szivesen eljatszik.
Amíg egy gyereked van, addig sokszor vesztek neki vagy kap olyan ajándékot, ami kifejezetten csajos vagy fiús. S elgondolkozol, hogy másféle játék illik-e neki.
Ez addig kérdés, míg nem lesz esetleg egy másnemű tesója.
Mert ha mondjuk van egy lányod és egy fiad, akkor bizony simán rákapnak a másik játékára, és mégis értelmesen nőnek fel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!