Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vennétek kisfiúnak konyhát?

Vennétek kisfiúnak konyhát?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 5. 14:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
igen.
2013. ápr. 5. 14:32
 2/19 anonim ***** válasza:

Persze,ha az tetszik neki,vagy azt szeretné.

Az én lányom mindig távirányítós autót kér. :D

2013. ápr. 5. 14:33
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen, söt!!! Nem árt, ha idöben belekerül a fejébe, hogy a konyha NEM CSAK nöi terület.
2013. ápr. 5. 14:37
 4/19 anonim ***** válasza:
Nálunk a fiam ugyanúgy babázott és a lányom autózott és szerelt.
2013. ápr. 5. 14:37
 5/19 anonim ***** válasza:
4-es vagyok:elfelejtettem mondani,hogy a lányom focizott is.
2013. ápr. 5. 14:38
 6/19 anonim ***** válasza:
simán :)
2013. ápr. 5. 14:45
 7/19 anonim ***** válasza:

Az en kisfiam ovis es imadja a kiskonyhakat. Az oviban van 4 db. egymas mellett tele mindenfele kellekekkel es eddig akkarhanyszor mentem utanna o mindig ott pakolt ezerrel.

Oszinten irom, hogy csak azert nem veszek neki otthonra is mert felek, hogy akkor raunna es az oviban levo kiskonyhakra, nem lennenek szamara mar olyan vonzoak, ha itthon is jatszhatna veluk. Igy jo latni, hogy reggel orommel szalad be a terembe a kiskonyhahoz es van olyan jatek ott szamara amivel tudom, hogy szivesen eljatszik.

2013. ápr. 5. 14:47
 8/19 anonim ***** válasza:

Amíg egy gyereked van, addig sokszor vesztek neki vagy kap olyan ajándékot, ami kifejezetten csajos vagy fiús. S elgondolkozol, hogy másféle játék illik-e neki.

Ez addig kérdés, míg nem lesz esetleg egy másnemű tesója.

Mert ha mondjuk van egy lányod és egy fiad, akkor bizony simán rákapnak a másik játékára, és mégis értelmesen nőnek fel. :)

2013. ápr. 5. 14:48
 9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Azért kérdeztem,mert a kisfiam nagyon szeret játszani a játszóházban a konyhával és arra gondoltam én is beszereznék neki valamilyet itthonra.Kíváncsi voltam,hogy fiúknak is szoktak e venni.
2013. ápr. 5. 14:53
 10/19 anonim ***** válasza:
Igen, persze.
2013. ápr. 5. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!