Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi lenne nálatok a sorrend?...

Mi lenne nálatok a sorrend? /iskola/?

Figyelt kérdés

3 nagyon jó általános van nálunk a közelben. mind másért jó,de vannak negativumok-bár lehet h én túlzom el..

1. sportiskola,napköziotthonos,van nyelv is,erős jónevű-de erdő mellett van/félek h átszaladnak,amilyen világot élünk ki tudja milyen veszély fenyegeti a gyerekeket/,plusz a közlekedés nem túl jó,busszal nagy kerülő,gyalog pedig egy nagyon forgalmas kereszteződésen,körforgalmon kell átjutni-lámpa nincs

2.zene és nyeltagozatos iskola gimivel együtt,de sport nincs. gyalog is közel van

3. van sport is,nyelv is,stb,közel is van,de a sorban ez a suli a "leggyengébb".közel van

kocsi nincs és kapacitás sem arra h suli után még különórákra járkáljak. 3 gyerek van,6-4-1 éves,2 fiú,1 lány

gyerekek muzikálisak,mozgékonyak,szeretik az angoltanulást,vagyis elvileg mind a 3 jó lenne..

aki már "profi" a témában kérem segitsen h merre induljak. fontos h szeptemberig eldöntsük az iskolaelőkézitő miatt. minden gondolatot-észrevételt várok!!

2013. ápr. 5. 10:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Harmadik.
2013. ápr. 5. 10:14
 2/8 anonim ***** válasza:

Bár még nem vagyok profi, de 2 gyerekem is van,úgyhogy érdekel a téma.

Szerintem a zene + nyelvtagozatos iskola a nyerő. Tornaóra mindenhol van, akkor lehet mozogni, szünetekben is rohangálnak, otthon is hétvégén is. Szóval a mozgásigényük meg lesz. Hacsak nem akartok élsportolókat nevelni, de akkor meg úgyis inkább edzésekre kellene járni. Arról nem beszélve hogy bonyolult az út, és 3 gyerek mellett ez is fontos szempont.

Az 3.pedig, ahogy írod gyenge. Úgyhogy marad a 2.

2013. ápr. 5. 10:18
 3/8 A kérdező kommentje:
a 3. sem gyenge,csak a másik kettőhöz képest kissé gyengébb.. de a "sima" általánosok között az egyik legerősebb
2013. ápr. 5. 10:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Szóval a 3. gyenge, de mégse gyenge?! :))

Ha már így megvédted ezt a sulit, akkor legyen a 3.

2013. ápr. 5. 10:43
 5/8 A kérdező kommentje:

pont azért tettem idézőjelbe,h csak a másik kettőhöz viszonyitva mondható h gyengébb mert nem "szakos" suli hanem "sima" általános :)

akkor eddig a 3. vezet.. az első nálatok a sporttagozat miatt nem vagy amiket még irtam,mert lehet h csak én agódom túl az erdőt,egyebeket..

2013. ápr. 5. 10:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem a sporttagozat annyira nem mozgatja meg a fantáziámat, de mindenkinél más.

Az erdő annyira nem idegesítene, hiszen jó nevű suli, biztos tudnak vigyázni a gyerekekre.

A rossz közlekedés már inkább aggasztana.

2013. ápr. 5. 10:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem az első kilőve, és a 2. vagy 3. közül választanék.

Hogy miért? Mert az első messze van és mivel van még két jó suli amik közelebb vannak, ezért inkább a közeliek közül választanék. Az, hogy az első mellett erdő van az szerintem nem számít negatívumnak.

Szerintem válaszd a másodikat!

2013. ápr. 5. 12:42
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a tanácsokat!!
2013. ápr. 5. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!