Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » SOS! "Kuki" kérdés?

SOS! "Kuki" kérdés?

Figyelt kérdés

Kisfiam 4,5 éves, eddig sem működött tökéletesen a kuki, hiába tettük amit kell. Félig hátrahúzható volt, majd újra-és újra letapadt neki :(

Most már ott tazunk, hogy szinte a húgycső nyilásais alig látszik :(

Tanács, ötlet, bármi ami segíthet!? Légyszi írjatok!

Hétfőn elviszem orvoshoz.

Ha jól tudom sebészetre kell meajd mennünk ugye? Oda kell beutaló a háziorvostól?

Ha valaki kisfiának volt hasonló problémája mi lett a vége? Hogyan oldották meg?

Köszönöm előre is ha írtok!

2013. ápr. 4. 19:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Minden orvos azt mondja, hogy HA lehet, HA engedi a bőr addig ameddi minden gond nélkül hátrahúzható akkor azt fel is kel húzni, hogy tisztán tudd tartani...

Nem rángatásról, erőltetésről van/volt szó!

Nyilván ha erőltetni kell akkor ott sérülés keletkezi/keletkezhet. Ép ezért nem lett erőltetve soha....

2013. ápr. 4. 23:46
 12/16 A kérdező kommentje:

3, 5 éves kisfiú anyukájának : nagyon szépen köszönöm, hogy leírtad a történeteteket!

Remélem mi is ilyen könnyen megússzuk majd!

2013. ápr. 4. 23:48
 13/16 anonim ***** válasza:

Mi születésétöl kezdve kamillás fürdöt csinálunk a gyereknek, és 6 hónapos kora óta fürdéskor visszahúzzuk a bört rajtat, és semmi baja, most 2 éves.

A kamillateás fürdetés azért jó, mert ha van egy kis gyulladás az a kamilla megoldja. (ez egy régi bevált módszer)

2013. ápr. 5. 10:07
 14/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, kiabálj a nénikéddel, semmi rosszat nem mondtam, nem ítélkeztem, olvasni meg tanulj meg és pontosan idézz, ha már teszed.

Ha a húgycső nyílása is alig látszik, eddig meg felhúzható volt, akkor tuti, hogy hegesedett, mert igenis felhúzgáltátok neki. Ha nem húzgáltad volna, honnan tudnád, hogy eddig felhúzható volt?

Agymenés...

2013. ápr. 5. 14:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Gabka77 & Kérdező: szerintem ti mást értetek húzgáláson, és G, kérlek, értsd meg, hogy K stresszes meg aggódik. Nyugodjatok meg!

Kérdező:

Remélem meg lehet oldani drasztikusabb beavatkozás nélkül is a dolgot, azért egy orvost látogassatok meg!

Gondolatok:

A letapadás kialakulni max. akkor tud, ha valami sérülés merül fel, a felsérült hámrétegek összegyógyulnak. Lehet, hogy volt valami (akár egy gyulladás), ami miatt megsérült, irritálódott a frissen levált felület és miután újra találkozott a másik felülettel (= a fityma a makkal), és valamelyest összenőttek gyógyulás gyanánt.

Ezt meg kellene nézetni, megbizonyosodni arról, hogy mi is pontosan a helyzet, vagy van-e valami teljesen más dolog (gombás fertőzés, bármi) ami az elváltozást okozza. Bizonyára meg lehet oldani metélés nélkül is, ne hagyjátok magatokat rábeszélni mindjárt.

2013. ápr. 8. 21:00
 16/16 anonim ***** válasza:

Paromnak sokaig huztak, pedig az edesanyja egeszsegugyis...

Orvosnal nem mutottek hanem hatrarantottak neki, mar egeszen nagy volt 6 eves, mondta, hogy nem hagyott benne annyira mely nyomot, csak hogy sirt meg pityergett hazafele, es hogy akkor rossz vot jarni, de masnap mar nem is fajt neki, amugy teljesen rendben van neki, bar a makk nem teljesen sima, az nem tudom mennyire termeszetes, lehet emiatt, nincs annyira sok tapasztalatom a ferfiak nemi szervet illetoen, bar lattam maset is, de neki sima volt....

Amugy nincs elvaltozas vagy akarm ilyen:)

Ne aggodj urologian megoldjak, a kisfiad pedig eleg kicsi meg hogy siman kiheverje,de keszitsetek fel, hogy ne erje traumakent, hogy idegen er hozza, ha eddig megsem mentetek vona meg el..

Vagy igen?

Mit mondtak?

2013. ápr. 15. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!