Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves korától tudta...

Hány éves korától tudta gyereked kifújni az orrát? Hogy tanítottad meg?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 13:14
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is!
2013. ápr. 4. 18:12
 12/12 anonim ***** válasza:

3 éves kora előtt pár hónappal jött rá a "technikára". Előtte hiába rimánkodtunk, meg sem próbálta, pedig sokszor jó lett volna, elég gyakran volt taknyos és állandóan csak szívta vissza.

Ami nekünk bejött: mindkét orrába picit bedugtam egy-egy laza vattapamacsot (vagy inkább csíkot), nem is értem hogy, de ezt engedte. És mivel zavarta, ki kellett fújnia onnan, kézzel nem lehetett. Mindezt játékosan a fürdőkádban ülve. Először én csináltam, és tetszett neki, hogy messzire kiröpül a vattapamacs.

Így rájött, hogy a levegőt kifelé is lehet direktbe fújni, és nem csak befelé szipákolni.

(Van egy lányom is, ő idősebb, érdekes neki nem kellet tanítani, kb 1,5 évesen magától rájött hogyan kell.)

2013. ápr. 4. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!