Az oviba beiratkozáshoz muszáj vinni a gyereket is?
A határozatban le van írva, hogy ekkor és ekkor lesz a beiratkozás, ahol legyek szíves a gyerekkel együtt megjelenni.
Ezzel csak az a problémám, hogy szabadságot nem kaptam arra a napra, hanem csak elengedtek, amit le kell dolgoznom. De ha vinni kell a kislányomat is, akkor mire végzünk, már nem tudom bevinni a bölcsibe és nem tudom megoldani, hogy napközben hol legyen a gyerek, mert a munkahelyre sem vihetem magammal. Ezért, ha nem muszáj, inkább reggel vinném normál időben bölcsibe, aztán iratkozás és rohanás a munkahelyre.
Szia!
Én nem vittem a fiamat!
Pont ilyen indokok miatt,előtte ott voltunk a nyílt napokon,látták a gyereket,ezért még egy napot engedtem,hogy hiányozzon az oviból.
Nálunk tegnap volt a beíratkozás. Nem kellett vinni a gyereket, de volt aki vitte (én nem) Nem is bánom mert több oldalas kérdőívet, jelentkezési lapot kellett kitölteni. Kellett a születési anyakönyvi kivonat, a gyerek lakcím kártyája és az én irataim.
Küldött az óvónéni apró ajándékot a kisfiamnak, egy kis papír bábot :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!