Milyen állagú (nak kell lenni) az ujjfesték (nek)? Házilag készítettem és kb. zselés/pudingos állagú lett.
Ma készítettem házilag.Majd beszíneztem folyékony ételfestékkel. Szépen fog a papírra, a kezemet nem fogta be.
Csak az állagában nem voltam biztos, mert soha nem vettem bolti/gyári ujjfestéket és valószínű nem is fogok, mert sztem amekkora kiszerelés, ahhoz képest drága. Így marad az itthon készíthető, töredék árból...
Off:
hogy készítetted? nagyon érdekel!
köszi!
Íme a recept.
Az alsó (főzőset) készítettem.Igaz kukoricakeményítőt nem kaptam , helyette étkezési keményítőt adtam hozzá, de gondolom ugyanaz...
A gyári ujjfesték (amit én próbáltam) zselészerű,és kb. pudingállagú, de nem folyós, hanem amit otthon főzöl és megőrzi a formáját.
A házi festékben az a jó, hogy olyan sűrűre készÍted, amilyenre éppen szükséged van, attól függően, hogy mit szeretnél vele csinálni.
Talán itt látszik az állaga, bár ez a legegyszerűbb recept, ha hirtelen kell, és ez is eláll egy darabig:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!