ROLLER! 110c-es gyereknek milyen kormánymagasság való? Aztán mire kell még figyelni? Hasznos 3-4 éves gyereknek? Vagy a görkori volna hasznosabb?
Görkorcsolya még nem neki való!!! Az majd 5-6 évesen!
A rollert próbálja ki a gyerek! 3 kerekű legyen!
Amit a Kínaiban kapni teljesen jó!!!
Szia,
szerintem a háromkerekűt kellene venni, de érdemes arra figyelni, hogy a váza ALUMINIMUM legyen (ne műanyag, mert hamar elhasználódik, eltörik), ha első roller lesz, akkor széles legyen a "fellépő" része, ahol azt a lábát tartja, amivel nem hajtja magát.
(elég jópofák a mesefigurásak- Thomas, Verda, Peppa stb.)- azoknak szélesebb a fellépő része, mint a simáknak.
Szerintem a kormánymagassága mindegyiknek állítható, inkább azt nézd még meg, hogy hány kg-os súlyig van, mert van olyan, ami csak 15 kg-ig jó (az már lehet, hogy egy 2,5 éves kisgyereknek sem jó). Érdemes olyat venni, ami 20 vagy inkább 30 kg-ig használható.
Remélem, tudtam segíteni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!