Rengeteg a kinőtt játék, nem férünk el?
A gyerekek pedig minden "vacakhoz" ragaszkodnak.
Már meg sem próbálok velük szelektálni,mert tuti leszavaznak :) 3 kisfiú, nem szállok vitába velük :)
Viszont nagyon kellene ritkítani a játékparkot, mert nem férünk el :(
2 ágy alatt rengeteg IKEA-s doboz, van két hatalmas fadoboz és 2 nagy 120literes műanyag doboz és mind TELE...
Ne nagyértékű dolgokra gondoljatok...sok mekis műanyag, szerelős játék, de abban is vagy 8 fűrész stb...
Hatalmas a család mindig játékokat kapnak, hiába mondjuk, hogy már ne...
Ti ezt hogyan oldjátok meg?
Adjatok "szakmai" tanácsot!!! :)
ami eltörik az megy a kukába. húsvét és karácsony előtt felteszem a vaterára amit már kinőttek, elő sem vettek soha, vagy több van belőle.
mikor nincs itthon akkor elteszem dobozokba, így nem hiányolja. ha vele csinálnám, naná, hogy minden kéne még az is amivel soha nem játszott ;)
Hannincsennek otthon, akkor válogasd át, amit használnak hagyd wlől, ami nem kell, Fényképezed le, rakd fel a netre, add el!
Ha elkelt, tudsz venni belőle valami értelmeset, ami kell!
Szia,
nem tudom, mennyi idősek a kisfiúk, de én biztosan válogatnék a pl. 8 játékfűrészből 2-3t és odaadnám az óvodának, esetleg bölcsődének, mert ott sajnos nem nagyon telik új játékokra és örülnek annak, ha kapnak valamit.
Ha azokba az intézményekbe nem szeretnéd adni, ahová esetleg a kisfiúk járnak/jártak, akkor add a vöröskeresztnek, máltaiaknak vagy van Bp VIII. kerületben egy olyan óvoda, ahol hajléktalan vagy nagyon rossz körülmények között lakó családok kisgyerekeit látják el. Ők biztosan örülnének bárminek.
...esetleg a lakóhelyeden elvinni a családsegítő szolgálathoz vagy a gyerekjóléti szolgálathoz (gyakran együtt van a kettő) és rábíznia szociális munkásokra, hogy olyan családoknak adják, akik megérdemlik és rászorulnak.
...a védőnőtök, házi gyerekorvosotok is lehet, hogy szívesen átveszi és eljuttatja a körzetben olyanhoz, akinek szüksége lehet rá.
Remélem, tudtam hasznos ötletet adni, szép napot:
Sziasztok!
Köszi, hogy ilyen sokan írtatok!
Amiket sikerül leselejtezni, azt persze nem dobom ki, hanem tovább adom. Eladni nem, de elajándékozni ill. adakozni szoktam.
Nálunk az a baj, hog ymindent, de mindent még az utolsó mekis játékot is számon tudják tartani és ha nem talaláják napokik rágják a fülem és megy a műsor, hogy hová tettem.
Ha azt mondom, hogy fel a padlásra kkor kérik, hogy vegyem le, de ez ugye nem megy ha már tovább adtam rajtuk :)
3-4-5 évesek és összefognak ellenem :D
Reménykedem, hogy nemsokára jobb lesz a helyzet, mert egy törött autóért is harcok folynak :(
Tavaly vittünk a Milulás gyárnak, addig tök arik voltak, hogy oké, meg hűűű de fonak örülni majd a rászoruló gyerekek, de amikor ott voltunk, hogy akkor odaadjuk a csomagot...K.O.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!